Reklama
Salát s lososem
Fotogalerie:

Salát s lososem

Lenka Bocková

Liberec
Vyzkoušej tento vynikající recept.
Lenka Bocková, Liberec

Ingredience

  • Salát:
  • 1 balíček rukola
  • 1 mango
  • 100 g losos uzený
  • 1 okurka salátová
  • 1 lžíce olej olivový
  • z 1 citronu citronová šťáva
  • Zálivka:
  • 2 lžíce hořčice dijonská
  • 1/2 lžičky hořčice hrubozrná
  • 2 lžíce med

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Do hořčice přidáme med, promícháme. Lososa natrháme a dáme marinovat do zálivky. Z okurky odstraníme semínka a nakrájíme ji.
  2. Mango oloupeme a nakrájíme. Rukolu opláchneme a necháme okapat. Na talíř servírujeme rukolu‚ pak mango a okurku a nakonec lososa. Zbytek zálivky dáme na salát. Zakápneme olejem a citronovou šťávou.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky s rýžovou směsí

Papriky s rýžovou směsí

Mám ráda papriky, ale nechutnají mi ty klasické, plněné mletým masem s červenou ...
Zdravě a chutně /03.10.08
Vepřové plátky pod zeleninou

Vepřové plátky pod zeleninou

Můžete přidat své oblíbené koření.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Zdravě a chutně /05.12.12
Bezlepkové lasagne

Bezlepkové lasagne

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.

  Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /19.11.14
Sváča pro mlsouna

Sváča pro mlsouna

Lucie Morávková, Břeclav

Zdravě a chutně /14.09.19
Kuřecí prsa v barevné zelenině

Kuřecí prsa v barevné zelenině

Díky zelenině získá maso příjemnou chuť a šťávu.

Věra Hradilová, Kopřivnice

Zdravě a chutně /21.03.13
Krůtí rolka s mrkvičkou

Krůtí rolka s mrkvičkou

Jemné krůtí maso používám velmi často. Není tak suché jako kuřecí a je ...
Zdravě a chutně /29.02.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu