Reklama
Salát s kuřetem a olivami
Fotogalerie:

Salát s kuřetem a olivami

Pavel Štrougal

Ústí nad Labem

Pikantní salátek vždy přijde vhod.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • 1 ledový salát
  • 1 hrst listový špenát
  • 1/4 hlávky salát lollo rosso
  • 1 balení olivy
  • 1 červená paprika
  • 1 lžíce steakové koření
  • 2 lžíce sójová omáčka
  • 2 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky‚ smícháme se steakovým kořením‚ sójovou omáčkou‚ olejem a zprudka opečeme na pánvi na malém množství oleje.

  2. Saláty a špenát opláchneme a natrháme na kousky. Přidáme papriky nakrájené na nudličky‚ olivy‚ zakápneme olejem a promícháme. Nahoru na salát rozložíme zchladlé kuřecí nudličky. Salát podáváme vychlazený s oblíbenou zálivkou.

Pošli recept! 5/2013 (3.4.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená řepa s sýrem Cottage

Pečená řepa s sýrem Cottage

Podzimní zeleninová dobrota. Jakub Linda, Plzeň
Zdravě a chutně /27.09.12
Vaječný aspik se zeleninou

Vaječný aspik se zeleninou

Čas od času podléhám různým časopisům a zkouším nové a moderní dietní ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Patizon s jogurtem a olivami

Patizon s jogurtem a olivami

Omáčku, která zbude po obalování, můžeme podávat samostatně, podobně jako kečup...

Zdravě a chutně /03.08.16
Omáčka z červené čočky

Omáčka z červené čočky

Červenou čočku si mohou dopřát i lidé trpící dnou, kteří se jinak musí luštěninám...

Zdravě a chutně /22.09.15
Rýžové DyPap

Rýžové DyPap

Zkus rychlý oběd složený z rýže a dýně s paprikou. Dy jako dýně a Pap ...
Zdravě a chutně /15.12.10
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

Výborné jako samostaný pokrm i příloha.

Marta Kačíková, Strakonice

Zdravě a chutně /05.11.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu