Reklama
Salát s červenou řepou
Fotogalerie:

Salát s červenou řepou

Natalia Horbas

Třebíč

Neobvyklá chuť tě určitě zaujme.

Natalia Horbas, Třebíč

Ingredience

  • Ingredience
  • 6 brambory středně velké
  • 2 mrkev
  • 1 červená řepa velká
  • 1 konzerva červených fazolí ve vlastní šťávě
  • 500 g kysané zelí
  • 1 cibule středně velká
  • 3 okurka sterilovaná
  • 50 ml olej
  • špetka sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme, nejlépe den předem. Vychladlé je oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Také mrkve a červenou řepu uvaříme a nakrájíme.

  2. Přidáme fazole, scezené a překrájené zelí, nakrájenou cibuli a okurky.

  3. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Důkladně promícháme a necháme odležet. Lze dochutit majonézou.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka ze špenátu a tofu

Pomazánka ze špenátu a tofu

Tofu je výborný zdroj bílkovin, obsahuje minimum tuku a žádný cholesterol. Alena ...
Zdravě a chutně /25.01.17
Grilované špízy

Grilované špízy

Kuřecí maso a zelenina tvoří dokolané spojení.
David Jílek, Praha
Zdravě a chutně /09.11.09
Pečený čaj z ovoce

Pečený čaj z ovoce

Stačí dát trošku do hrníčku a zalít vodou. 
Ivana Bartušková, Bítovčice
...
Zdravě a chutně /28.12.10
Chřestová omáčka

Chřestová omáčka

Podávej s brambory a vejcem.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Zdravě a chutně /06.07.15
Čočkový salát

Čočkový salát

Lze ho libovolně obměňovat.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Zdravě a chutně /18.10.14
Celerové placičky  se sýrem

Celerové placičky se sýrem

Jsou ještě lepší než klasický bramborák.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /15.10.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu