Reklama
Salát s červenou řepou
Fotogalerie:

Salát s červenou řepou

Natalia Horbas

Třebíč

Neobvyklá chuť tě určitě zaujme.

Natalia Horbas, Třebíč

Ingredience

  • Ingredience
  • 6 brambory středně velké
  • 2 mrkev
  • 1 červená řepa velká
  • 1 konzerva červených fazolí ve vlastní šťávě
  • 500 g kysané zelí
  • 1 cibule středně velká
  • 3 okurka sterilovaná
  • 50 ml olej
  • špetka sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme, nejlépe den předem. Vychladlé je oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Také mrkve a červenou řepu uvaříme a nakrájíme.

  2. Přidáme fazole, scezené a překrájené zelí, nakrájenou cibuli a okurky.

  3. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Důkladně promícháme a necháme odležet. Lze dochutit majonézou.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celozrnné sušenky

Celozrnné sušenky

Celozrnná mouka dá sušenkám barvu i chuť. Lenka Svobodová, Praha
Zdravě a chutně /12.12.08
Vločkové placky

Vločkové placky

Je to taková zdravá pochoutka k čaji.
Alena Michalová, Rožnov
Zdravě a chutně /26.04.10
Grilovaný losos na kukuřičném salátu

Grilovaný losos na kukuřičném salátu

Velmi lahodný pokrm, kterým potěšíš gurmány.
Alice Pavlátová, Olomouc
Zdravě a chutně /26.02.12
Lasagne

Lasagne

Jejich příprava je složitá jen na první pohled.
Pavlína Ausbergerová, České ...
Zdravě a chutně /09.03.09
Mrkvový koláč

Mrkvový koláč

Překvapí tě, jak je příjemně vláčný.
Erika Uchytilová, Praha
Zdravě a chutně /24.05.11
Červená zelňačka

Červená zelňačka

Kdo má rád, může si ji přizdobit také lžící kysané smetany nebo bílého jogurtu.

...

Zdravě a chutně /11.06.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu