Reklama
Salát s ananasem a surimi
Fotogalerie:

Salát s ananasem a surimi

Michaela Maťovčíková

Český Brod
Zkus kombinaci zajímavých chutí.
Michaela Maťovčíková, Český Brod

Ingredience

  • 1 salát ledový
  • 1 okurka
  • 250 g surimi krabí tyčinky
  • 1 konzerva kompot ananasový
  • 300 g smetana zakysaná
  • špetka pepř
  • trochu bazalka
  • dle chuti sůl
  • 12 rajčátka cherry

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy si nakrájíme salát‚ okurku‚ surimi tyčinky a ananas. Přidáme 5 lžic šťávy z konzervy  ananasu‚ okořeníme‚ přidáme zakysanou smetanu‚ promícháme a dáme na 10 minut do lednice.
  2. Salát znovu promícháme‚ přendáme do menších mističek a ještě před podáváním ozdobíme rozkrojenými rajčátky.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová rychlovka

Zeleninová rychlovka

Když je lednice prázdná, dej si zeleninku. Marie Ospalíková, Kroměříž
Zdravě a chutně /27.03.13
Pečená zelenina s mozzarellou

Pečená zelenina s mozzarellou

Výborný lehký oběd nebo večeře.

Michaela Urbánková, Brno

Zdravě a chutně /19.05.16
Vločkové placky

Vločkové placky

Jsou rychle hotové a chuťově vynikající.
Bohumil Heneberk, Mikulášovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Zdravý páj

Zdravý páj

I když nejsem vegetarián, nemusím mít každý den k jídlu maso.

Jiřina Vurbsová,...

Zdravě a chutně /27.09.17
Kapr v rajčatové omáčce

Kapr v rajčatové omáčce

Nejlepší je, když je z vlastního úlovku.

Josef Bartušek, Bítovčice

Zdravě a chutně /04.11.13
Jarní salát

Jarní salát

Obsahuje hodně vitaminů.

Olga Pysarenko, Brno

Zdravě a chutně /06.04.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu