Reklama
Salát Cesarion
Fotogalerie:

Salát Cesarion

Karel Soušek

Praha
Svěží a zdravá letní pochoutka.
Karel Soušek, Praha

Ingredience

  • 8 cuketa
  • olej olivový
  • 4 vejce
  • šťáva citrónová
  • sardelové řezy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mladou cuketu škrabkou naloupeme do mísy (proužky), přidáme sardelové řezy nebo očka. Vajíčka uvaříme natvrdo. 6 lžic citronové šťávy smícháme s 5 lžicemi olivového oleje (nejlépe extra virgine). Dle chuti osolíme a opepříme. Do dezertní misky dáme porci cukety se sardelkami a 15 minut před podáváním zalijeme nálevem.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cizrnová polévka s celerem

Cizrnová polévka s celerem

Cizrna ještě u nás není tak moc rozšířená, ale proč ji nevyzkoušet. Určitě ti ...
Zdravě a chutně /03.02.11
Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Ryby máme doma často, tento recept je osvědčený.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /11.07.14
Pohanková kaše s grilovanou  hruškou

Pohanková kaše s grilovanou hruškou

Pro přípravu pohankové kaše je nejvhodnější lámanka, nemusí se dlouho vařit. 

...

Zdravě a chutně /14.10.16
Bazalkový  losos

Bazalkový losos

Losos je křehký, nemusí se marinovat dlouho.

Svatava Hrčková, Vsetín

Zdravě a chutně /19.11.16
Zapečená čočka

Zapečená čočka

Zdravé jídlo z dostupných surovin.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Zdravě a chutně /08.11.15
Salát s kuřetem a olivami

Salát s kuřetem a olivami

Pikantní salátek vždy přijde vhod.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /25.04.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu