Reklama
Salát Cesarion
Fotogalerie:

Salát Cesarion

Karel Soušek

Praha
Svěží a zdravá letní pochoutka.
Karel Soušek, Praha

Ingredience

  • 8 cuketa
  • olej olivový
  • 4 vejce
  • šťáva citrónová
  • sardelové řezy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mladou cuketu škrabkou naloupeme do mísy (proužky), přidáme sardelové řezy nebo očka. Vajíčka uvaříme natvrdo. 6 lžic citronové šťávy smícháme s 5 lžicemi olivového oleje (nejlépe extra virgine). Dle chuti osolíme a opepříme. Do dezertní misky dáme porci cukety se sardelkami a 15 minut před podáváním zalijeme nálevem.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květák na paprice

Květák na paprice

Netradiční úprava květáku ti zachutná. Marie Satrapová, Rychnov nad Kněžnou
Zdravě a chutně /17.09.09
Květák v alobalu

Květák v alobalu

Plnit se dá skoro každá zelenina.

Jana Ptáčková, Strakonice

Zdravě a chutně /21.11.13
Salát z grilovaných paprik

Salát z grilovaných paprik

Skvělá příloha k pečenému masu.

Dalibor Marounek, Roudnice

Zdravě a chutně /07.11.15
Dušená mrkev nasladko

Dušená mrkev nasladko

Je to jednoduchá a zdravá večeře, kterou vařím na jaře často.
Petra ...
Zdravě a chutně /24.07.09
Salát z červené čočky a polníčku

Salát z červené čočky a polníčku

Červenou čočku používám v kuchyni častěji než tu klasickou.
Ivana Stolická, ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Salát z rýžových nudlí

Salát z rýžových nudlí

Jedli jsme ho u známých a velmi nám zachutnal.
Karolína Vitásková, Pardubice
Zdravě a chutně /29.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu