Reklama
Rýžovo-zeleninový nákyp
Fotogalerie:

Rýžovo-zeleninový nákyp

Darina Adámková

Kobylí
Hroznové víno zvýrazní chuť pokrmu. A máš hned hotovou večeři.
Darina Adámková, Kobylí

Ingredience

  • 1 sáček rýže
  • 6 rajčátka cherry
  • 6 listů salát ledový
  • 1 konzerva hrášek sterilizovaný
  • 1 cottage
  • 1 lžíce maggi
  • špetka sůl
  • 10 kuliček víno hroznové

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit rýži‚ zeleninu omyjeme‚ nakrájíme a promícháme.
  2. Uvařenou rýži necháme trochu okapat a hned horkou smícháme se zeleninou. Přidáme sýr cottage a ochutíme kořením.
  3. Na talíři ozdobíme vínem.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohankové bramboráčky

Pohankové bramboráčky

Opravdu jednoduché a moc dobré. Hana Šátralová, Praha
Zdravě a chutně /06.06.14
Lahůdkový zeleninový salát

Lahůdkový zeleninový salát

V létě báječně osvěží i pořádně zasytí.
Veronika Khandlová, Benešov
Zdravě a chutně /23.09.09
Polníčkový salát s kuřecími kousky

Polníčkový salát s kuřecími kousky

Zdravý těstovinový salát, který tě zasytí.

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /17.08.17
Papriky s rajčatovou směsí

Papriky s rajčatovou směsí

Toto dobré jídlo stojí jen pár korun.
Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /10.01.10
Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Kateřina Maršíková, Dobruška

Zdravě a chutně /04.08.18
Krůtí steak s mrkví

Krůtí steak s mrkví

Výborná lehká a jemná večeře.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /21.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu