Reklama
Rýžovo-cuketové placičky
Fotogalerie:

Rýžovo-cuketové placičky

Eva Fuhrmannová

Nové Mesto n.Váhom
Smažení vyváží dušená zelenina.
Eva Fuhrmannová, Nové Mesto n.Váhom

Ingredience

  • 4 lžíce vařené rýže
  • 1 kg brambory
  • 2 mrkev
  • lilek
  • 2 vejce
  • cibule
  • tymián
  • hrášek sterilizovaný
  • 4 paprika
  • 2 rajčata
  • voda
  • 1 cuketa
  • 3 růžičky brokolice
  • kukuřice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Ze surovin si připravíme těsto a usmažíme placičky. Cibuli nakrájíme na půl­měsíčky, mrkev na kolečka, brokolici na růžičky, papriky nakrájíme na proužky, cuketu na kostky. Všechnu zeleninu podusíme. Nakonec přidáme nakrájené rajče a ještě chvíli podusíme. Vše okořeníme, osolíme a navrch posypeme uzeným sýrem. Podáváme na placičkách.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nudle s lososem a koprem

Nudle s lososem a koprem

Neboj se čerstvého kopru, hodně lidí se mu vyhýbá, ale jeho svěží chuť se ...
Zdravě a chutně /25.05.14
Francouzský ředkvičkový salát

Francouzský ředkvičkový salát

Barbora Benešová, Znojmo

Zdravě a chutně /12.02.18
Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Ryby máme doma často, tento recept je osvědčený.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /11.07.14
Papriky se zelím

Papriky se zelím

Vynikající pochoutka k masitým pokrmům, nejlepší je z kapií. 

...

Zdravě a chutně /01.08.16
Fazolové lusky na smetaně

Fazolové lusky na smetaně

Můžeš použít čerstvé fazolky. Výborně chutnají i s hovězím masem, ze kterého ...
Zdravě a chutně /11.11.10
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního.
Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu