Reklama
Rychlý pangasius s rukolovým salátem
Fotogalerie:

Rychlý pangasius s rukolovým salátem

Veronika Hrabáková
Veronika Hrabáková
Teplice

Rychlé a velmi chutné.

Veronika Hrabáková, Teplice

Ingredience

  • 5 ks brambory
  • 4 ks pangasius filety
  • 2 mrkev
  • olivový olej
  • 2 vejce
  • 250 ml smetana ke šlehání
  • podle potřeby koření steak sedmi pepřů
  • sůl a pepř
  • Na salát:
  • rukola
  • cherry rajčátka
  • okurka
  • červená paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené brambory rozkrájíme na plátky a vyskládáme je do pekáčku. Zlehka osolíme a opepříme, na ně poklademe mrkev pokrájenou na kolečka. 
  2. Navrch dáme osolenou rybu, kápneme na ní pár kapek citrónové šťávy, přidáme trochu koření steak sedmi pepřů. V mističce vyšleháme vejce se ssladkou smetanou a nalijeme na brambory s pangasem. 
  3. Na salát z jsem použila rukolu, cherry rajčátka, okurku a kousek červené papriky. Zalijte trochou olivového oleje a dle chuti osolte a lehce opepřete. 
    Dobrou chuť!
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátový komínek

Špenátový komínek

Podávej s gratinovanými bramborami. Gabriela Horáková, Kutná Hora
Zdravě a chutně /01.04.14
Sumeček se zeleninou

Sumeček se zeleninou

Tohle jídlo miluje k obědu i moje malá dcerka Anetka.
Jitka Klučková, Zdounky
Zdravě a chutně /03.10.08
Horký broskvový salát

Horký broskvový salát

Dávám přednost lehkým jídlům z drůbežího masa a zeleniny. Naštěstí velmi ...
Zdravě a chutně /28.02.10
Hubník

Hubník

Mívali jsme jej na Štědrý den jako moučník po večeři.
Hana Hozdová, ...
Zdravě a chutně /09.12.10
Kuskus se zeleninou, šunkou a sýrem

Kuskus se zeleninou, šunkou a sýrem

Suroviny obměňuji podle toho, co mám doma.

Aneta Woźnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /09.04.17
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Ozdob bazalkou nebo sedmikráskami.

Zdena Hlavsová, Vsetín

Zdravě a chutně /06.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu