Rychlé a velmi chutné.
Veronika Hrabáková, Teplice
Ingredience
- 5 ks brambory
- 4 ks pangasius filety
- 2 mrkev
- olivový olej
- 2 vejce
- 250 ml smetana ke šlehání
- podle potřeby koření steak sedmi pepřů
- sůl a pepř
- Na salát:
- rukola
- cherry rajčátka
- okurka
- červená paprika
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Uvařené brambory rozkrájíme na plátky a vyskládáme je do pekáčku. Zlehka osolíme a opepříme, na ně poklademe mrkev pokrájenou na kolečka.
-
Navrch dáme osolenou rybu, kápneme na ní pár kapek citrónové šťávy, přidáme trochu koření steak sedmi pepřů. V mističce vyšleháme vejce se ssladkou smetanou a nalijeme na brambory s pangasem.
-
Na salát z jsem použila rukolu, cherry rajčátka, okurku a kousek červené papriky. Zalijte trochou olivového oleje a dle chuti osolte a lehce opepřete.
Dobrou chuť!