Reklama
Rychlý kuskus s tuňákem
Fotogalerie:

Rychlý kuskus s tuňákem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ingredience na dip prostě jen smícháme.

Jana Hlavičková, Teplice

Ingredience

  • 1,5 hrnku kuskusu
  • 3 hrnky zeleninového vývaru
  • 1 plechovka kukuřice
  • 1 plechovka fazolek
  • 1 hrst mraženého hrášku
  • několik černých oliv
  • 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
  • Dip:
  • 1 bílý jogurt
  • 2 jarní cibulky s natí
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Kuskus zalijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu a povaříme asi 3 minuty. Necháme pod pokličkou ještě přibližně 10 minut dojít. 

  2. 2. Slijeme sterilovanou kukuřici i fazolky, hrášek propláchneme horkou vodou a vše promícháme s kuskusem. Na jednotlivé porce rozdělíme tuňáka, pokrm ozdobíme olivami a podáváme s jogurtovým dipem. 

Pošli recept! - Speciál - Léto na chalupě (16.7.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lilek plněný kuřecí směsí

Lilek plněný kuřecí směsí

Kuřecí maso lze nahradit šunkou. Martina Antalová, Odolena Voda
Zdravě a chutně /29.10.16
Ranní omeleta

Ranní omeleta

Výbornou přílohou je chléb s máslem a sušeným droždím.
Hana Kupková, ...
Zdravě a chutně /12.01.12
Rýžový salát s rajčaty

Rýžový salát s rajčaty

Rajčata plněná rýžovým salátem s krabími tyčinkami.

Pavel Štrougal, Ústí nad ...

Zdravě a chutně /30.05.13
Salát z červené čočky a polníčku

Salát z červené čočky a polníčku

Červenou čočku používám v kuchyni častěji než tu klasickou.
Ivana Stolická, ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Řízky s hrozny

Řízky s hrozny

Podávají se s brambory přelité omáčkou.

Zdena Halušková, Příbram

Zdravě a chutně /05.06.16
Bezlepkové lasagne

Bezlepkové lasagne

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.

  Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /19.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu