Reklama
Rychlé papriky
Fotogalerie:

Rychlé papriky

Marie Marková

Rozseč nad Kunštátem
Snadné levné jídlo si jistě také oblíbíš.
Marie Marková, Rozseč nad Kunštátem

Ingredience

  • 1 paprika
  • 60 g šunka
  • špetka kari
  • 1 stroužek česnek
  • 60 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Rozehřejeme troubu. Plech vyložíme pečicím papírem. Papriku opláchneme, rozkrojíme na půl, vyřízneme z ní jádřince.
  2. Šunku pokrájíme na nudličky a naplníme jí půlky paprik. Posypeme karí kořením, očesnekujeme a nakonec navršíme najemno nastrouhaný sýr.
  3. Dáme do trouby a zapékáme asi 20 minut. Podáváme s těstovinami nebo s bramborami.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květáková polévka se sýrem

Květáková polévka se sýrem

Semínka dávám dýňová nebo slunečnicová. Líba Kučerová, Beroun
Zdravě a chutně /09.05.17
Citronový pstruh

Citronový pstruh

Dobrý jak na ohni, tak na plotně.

Anita Vaverková, Broumov

Zdravě a chutně /15.05.12
Celozrnná pizza

Celozrnná pizza

Mám ráda, když je vrstva těsta tenká.

Martina Dostálková, Uherské Hradiště

Zdravě a chutně /18.07.15
Kuskus s kuřecím masem

Kuskus s kuřecím masem

Držet linii není vůbec složité.
Jana Pecharová, Praha
Zdravě a chutně /09.01.13
Rybí "paprikáš"

Rybí "paprikáš"

Ryby jsou zdravé a proto jsem se snažila vymyslet nějaký recept, který by si oblíbili i ...

Zdravě a chutně /23.08.12
Batáty se sýrem a špenátem

Batáty se sýrem a špenátem

Vladimír Hruška, Jičín

Zdravě a chutně /04.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu