Reklama
Rychlé barevné rizoto
Fotogalerie:
 

Rychlé barevné rizoto

Dana Fedorová
Dana Fedorová
Źulová

Ráda vařím zdravě pro moji rodinu a jsem moc ráda, když jim chutná.

Dana Fedorová, Žulová

Ingredience

  • 150 g rýže
  • 1 porce pečené kuře
  • 100 g syrová červená řepa
  • 4 mladé lusky hrášku
  • 2 růžičky brokolice
  • 100 g míchaná mražená zelenina (hrášek, mrkev, kukuřice)
  • 2 ks cibulka šalotka s natí
  • 100 g sýr cihla na posypání
  • 4 lžíce olej na opékání
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži propereme a necháme okapat. Kuře vykostíme a nakrájíme na kostičky. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na nudličky, hráškové lusky překrájíme na půl a nakrájíme šalotku nadrobno. Sýr nastrouháme.
  2. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme kousky kuřete a opranou rýži a vše orestujeme. Na směs přidáme nakrájenou červenou řepu, nakrájenou brokolici, míchanou zeleninu. Vše krátce orestujeme a zalijeme dvěma hrnky vody, osolíme a dusíme pod poklicí 15 minut.

  3. Hotové rizoto prohrábneme vidličkou a podáváme posypané strouhaným sýrem a krájenou natí šalotky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce
Zdravě a chutně /22.05.18
Špagety s hlívou

Špagety s hlívou

Hlíva je zdravá, proto vymýšlím, co s ní.

Pavla Tomanová, Orlová-Lutyně

Zdravě a chutně /03.10.16
Dýňové karí

Dýňové karí

Podle receptu Terezy Svobodové z Kladna

Zdravě a chutně /18.09.19
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Výborný jako příloha třeba ke grilovanému masíčku
Zdravě a chutně /10.06.12
Vepřové plátky pod zeleninou

Vepřové plátky pod zeleninou

Můžete přidat své oblíbené koření.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Zdravě a chutně /05.12.12
Sójový guláš s klíčky

Sójový guláš s klíčky

Nejvhodnější přílohou je rýže.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /10.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu