Reklama
Rybí špízy se žampiony a cibulí
Fotogalerie:
 

Rybí špízy se žampiony a cibulí

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno
Šťavnaté rybí špízy v zajímavé úpravě se žampiony a cibulí.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

Ingredience

  • 600 g pangasius filety
  • 20 ks žampiony
  • 2 cibule
  • 100 g majonéza
  • 100 g koření na ryby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Rybí filety opláchneme, nakrájíme je na kostky a promícháme s kořením na ryby. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a rozebereme na dílky. Žampiony očistíme a oloupeme.
  2. krok2 Rybí maso napichujeme střídavě s cibulí a žampiony na špejle, které položíme na větší kus alobalu a potřeme je majonézou.
  3. krok3 Delší strany alobalu přehneme k sobě a zarolujeme, postranní pečlivě uzavřeme, aby šťáva nemohla vytéct. Vložíme do pekáče a bez podlévání vodou pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
  4. krok4 Alobal odstraníme až na talíři a rybí špíz přelijeme vypečenou šťávou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Avokádové těstoviny

Avokádové těstoviny

Naše rychlá, oblíbená a zdravá večeře. Martina Škardová, Chlumec nad Cidlinou
Zdravě a chutně /08.04.13
Lehký rajčatový salát

Lehký rajčatový salát

Hlídáš si štíhlou linii? Pak pro tebe bude zdravá svačinka, jakou je rychlý a lehký ...
Zdravě a chutně /24.07.13
Kapr podle Pavla

Kapr podle Pavla

Vlastní úlovek nám chutná ze všeho nejvíc.
Pavel Czudek, Jablunkov
Zdravě a chutně /19.08.09
Pstruh s podzimním salátem

Pstruh s podzimním salátem

Doporučuji nejen vášnivým rybářům.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /24.01.15
Vaječný aspik se zeleninou

Vaječný aspik se zeleninou

Čas od času podléhám různým časopisům a zkouším nové a moderní dietní ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Pstruzi v udírně

Pstruzi v udírně

Musíš si vyrobit udírnu, ale stojí to za to.
Martin Linhart, Zábřeh
Zdravě a chutně /11.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu