Ingredience
- 600 g pangasius filety
- 20 ks žampiony
- 2 cibule
- 100 g majonéza
- 100 g koření na ryby
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Rybí filety opláchneme, nakrájíme je na kostky a promícháme s kořením na ryby. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a rozebereme na dílky. Žampiony očistíme a oloupeme.
-
Rybí maso napichujeme střídavě s cibulí a žampiony na špejle, které položíme na větší kus alobalu a potřeme je majonézou.
-
Delší strany alobalu přehneme k sobě a zarolujeme, postranní pečlivě uzavřeme, aby šťáva nemohla vytéct. Vložíme do pekáče a bez podlévání vodou pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
-
Alobal odstraníme až na talíři a rybí špíz přelijeme vypečenou šťávou.