Reklama
Rybí špízy na kari
Fotogalerie:

Rybí špízy na kari

Oldřiška Tylová

Praha
Na podzim, když není venku na zahradě tolik práce, mohu se věnovat své další zábavě – vaření. Zkouším nové chutě a rodina už jen hodnotí.
Oldřiška Tylová, Praha

Ingredience

  • 1 lžice med
  • 1 lžice olej olivový
  • 100 g rajčátka cherry
  • 1/2 lžičky kari
  • pepř
  • chilli
  • 1 citrón
  • 1/2 lžičky zázvor
  • 400 g treska filé

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Rybí maso nakrájíme na malé kousky. V misce smícháme rozemletý pepř, sůl, karí, zázvor, olej, med a šťávu z 1/2 citronu. Všechny ingredience důkladně promícháme. Marinádu necháme 30 min. proležet.
  2. krok2
    Rybí kousky oba­­líme v při­pravené marinádě. Obalené kousky napichujeme společně s rajčátky na špízy. Smažíme na pánvi s rozehřátým olejem. Podáváme s čerstvým pe­čivem.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí roláda s jatýrky

Kuřecí roláda s jatýrky

Lépe se krájí, když několik minut zchladne. Zdeňka Polanská, Vsetín
Zdravě a chutně /10.11.13
Pangasius podle dědy

Pangasius podle dědy

Oběd, který je hotový za pouhých 20 minut.
Věra Matějčková, Hanušovice
Zdravě a chutně /03.02.11
Těstovinový salát s vejci

Těstovinový salát s vejci

Ráda si jej připravuji do krabičky a beru s sebou do školy nebo ...

Zdravě a chutně /07.04.15
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Osvěžující jarní pochoutka.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Zdravě a chutně /12.09.12
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /11.03.18
Filé se zelenými fazolkami a žampiony

Filé se zelenými fazolkami a žampiony

Nejsem rybář, ale rybí maso mám velmi rád. Je chutné, lehce stravitelné a navíc jídla ...
Zdravě a chutně /20.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu