Reklama
„Rybí“ salát z králíka
Fotogalerie:

„Rybí“ salát z králíka

Marie Miškárová

Ivaň
Pochutnáš si na něm a ani nepoznáš‚ že je připravený z králíka.
Marie Miškárová, Ivaň

Ingredience

  • 1 předek králík
  • 1 cibule
  • 2 lžičky cukr moučkový
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 moravanka
  • 1 jogurt bílý
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 150 g majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve uvaříme v tlakovém hrnci králičí předek.
  2. Uvařené maso obereme od kosti do mísy. Přidáme nakrájenou cibuli‚ moravanku‚ cukr a hořčici. Osolíme a opepříme podle chuti.
  3. Přimícháme majonézu a bílý jogurt a salát necháme nejlépe přes noc odležet v lednici. Podáváme s bílým pečivem.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicový salát

Brokolicový salát

Lehké hlavní jídlo nebo příloha k masu na grilu. Ivana Černá, Praha
Zdravě a chutně /02.04.15
Květákové karí s řapíkatým celerem

Květákové karí s řapíkatým celerem

Máme rádi, když bylinky provoní celý pokrm. Dodá to příjemný dojem exotiky.

Anna ...

Zdravě a chutně /28.08.16
Pečený losos v majonézovém obalu

Pečený losos v majonézovém obalu

Chutná a rychlá úprava oblíbené ryby.

Zdravě a chutně /01.05.17
Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Lehké, zdravé a rychlé jídlo.

Šárka Medáčková, Děčín

Zdravě a chutně /24.02.14
Vegetariánské karí s kešu oříšky a rozinkami

Vegetariánské karí s kešu oříšky a rozinkami

Neobvyklá chuť tě jistě zaujme.
Tereza Bradáčová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /17.12.10
Kuřecí nudličky na pórku

Kuřecí nudličky na pórku

Máme rádi jednoduchá a rychlá jídla.

Eliška Robová, Praha

Zdravě a chutně /19.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu