Reklama
„Rybí“ salát z králíka
Fotogalerie:

„Rybí“ salát z králíka

Marie Miškárová

Ivaň
Pochutnáš si na něm a ani nepoznáš‚ že je připravený z králíka.
Marie Miškárová, Ivaň

Ingredience

  • 1 předek králík
  • 1 cibule
  • 2 lžičky cukr moučkový
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 moravanka
  • 1 jogurt bílý
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 150 g majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve uvaříme v tlakovém hrnci králičí předek.
  2. Uvařené maso obereme od kosti do mísy. Přidáme nakrájenou cibuli‚ moravanku‚ cukr a hořčici. Osolíme a opepříme podle chuti.
  3. Přimícháme majonézu a bílý jogurt a salát necháme nejlépe přes noc odležet v lednici. Podáváme s bílým pečivem.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pekáček s brokolicí a kuřecím masem

Pekáček s brokolicí a kuřecím masem

Zvládne to opravdu každý, není to nic složitého, přitom úspěch je zaručen.  ...
Zdravě a chutně /28.09.16
Jahelník s brusinkami

Jahelník s brusinkami

Brusinky jsou velmi zdravé, plné vitaminů.
Alexandra Hynková, Praha
Zdravě a chutně /22.09.08
Rajčata plněná cottage sýrem a pestem

Rajčata plněná cottage sýrem a pestem

Lehká večeře s nádechem léta.

Martina Košařová, Plzeň

Zdravě a chutně /20.09.14
Zeleninové řízečky

Zeleninové řízečky

Pokud potřebuješ kromě salátu ještě sytější přílohu, nejlepší je bramborová ...

Zdravě a chutně /09.10.15
Kuřecí prsa s olivami

Kuřecí prsa s olivami

Jak jednoduše se dá vykouzlit vynikající večeře!

Anna Herzová, Prachatice

Zdravě a chutně /01.04.16
Lilek plněný hlívou

Lilek plněný hlívou

Výborné jídlo pro celou rodinu. Lilek je prý bohatý na vitamin B a hlíva ...
Zdravě a chutně /18.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu