Reklama
Rybí salát z kapra
Fotogalerie:

Rybí salát z kapra

Ivana Šůsová

Písek
Kapr – to pro nás už dávno neznamená jen klasické řízky.
Ivana Šůsová, Písek

Ingredience

  • pepř
  • majonéza
  • sůl
  • 100 ml olej
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 4 lžíce ocet
  • nové koření
  • 1/2 kapr
  • bobkový list
  • 1 petržel

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Kapra uvaříme v osolené vodě se lžičkou soli, octem, novým kořením, bobkovým listem a nahrubo nakrájenou cibulí.
  2. Měkké maso obereme, přidáme olej, nakrájenou cibuli a uvařenou zeleninu a vše necháme 24 hodin odležet. Potom podle chuti přimícháme majonézu. Podáváme s bílým pečivem nebo chlebem.
     
    TIP: Lze využít ocasní kousky z kapra, je tam více kostí.

Pošli recept! 12/2008 (12.11.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Meruňkové meruny

Meruňkové meruny

Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /21.06.18
Rajská omáčka s karlovarským knedlíkem a vařeným masem

Rajská omáčka s karlovarským knedlíkem a vařeným masem

Kombinace domácího knedlíku a dietní zeleninové omáčky je nepřekonatelná.

Karolína ...

Zdravě a chutně /22.01.13
Cuketové minipizzy

Cuketové minipizzy

Jejich chuť můžeš zvýraznit špetkou chilli vmíchanou do náplně.

Svetlana Kravchenko, ...

Zdravě a chutně /03.03.13
Krůtí plátek s polentou

Krůtí plátek s polentou

Polentu lze připravit na mnoho způsobů.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /05.07.12
Mrkvový salát s rozinkami

Mrkvový salát s rozinkami

Skvělá pochoutka pro každého, kdo miluje sladké. Je zdravější než čokoláda a ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Salát s brusinkami

Salát s brusinkami

Po vydatnějším nedělním obědě obvykle rodině dopřeji vitaminovou bombu v podobě ...
Zdravě a chutně /21.07.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu