Reklama
Rybí salát
Fotogalerie:

Rybí salát

Dagmar Peřinová

Nížkov
Je mnohem, mnohem lepší než ten kupovaný.
Dagmar Peřinová, Nížkov

Ingredience

  • 2 zavináče
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • svazek pažitka
  • 200 g zelenina kořenová
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 100 g majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zavináče i se zelím nakrájíme nadrobno. 
  2. Přidáme nakrájenou cibuli, pažitku, mrkev a směs kořenové zeleniny bez nálevu nakrájenou na kostičky.
  3. Ochutíme solí a pepřem, pak promícháme s majonézou. Podáváme s čerstvým pečivem.

    TIP: Pokud chceš mít salát dietnější, dej místo majonézy bílý jogurt.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčata plněná hermelínem

Rajčata plněná hermelínem

Grilujeme rádi  – nejen maso, ale i různou zeleninu. Libuše Míková, ...
Zdravě a chutně /05.08.15
Rychlé papriky

Rychlé papriky

Snadné levné jídlo si jistě také oblíbíš.
Marie Marková, Rozseč nad Kunštátem
Zdravě a chutně /10.01.10
Krůtí kuličky s cuketou

Krůtí kuličky s cuketou

Podávej je s pečenými bramborami a zeleninou.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /09.08.14
Máslová mrkev

Máslová mrkev

Anežka Kudelíková, Jindřichův Hradec

Zdravě a chutně /27.10.18
Fazolová polévka

Fazolová polévka

Je vydatná a zasytí i jedlíky!
Jaroslava Skřehotová, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
Rostlinné maso na karí

Rostlinné maso na karí

Tofu je výborným zdrojem bílkovin.

Karolína Horská, Praha

Zdravě a chutně /10.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu