Reklama
Rybí karbanátky z grilu
Fotogalerie:

Rybí karbanátky z grilu

Ivan Novotný

Ostrava

Důležité je rybí maso vyváženě ochutit.

Ivan Novotný, Ostrava

Ingredience

  • 500 g filety z aljašské tresky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • trocha soli
  • 50 g anglická slanina
  • 3 vejce
  • strouhanka dle potřeby
  • špetka mletého pepře
  • 4 lžíce hladká mouka
  • 4 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filety omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme čistou plátěnou utěrkou a rozmixujeme. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli. Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky.

  2. V míse smícháme umleté rybí maso s cibulí, česnekem, nakrájenou slaninou, jedním vejcem a trochou strouhanky. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Z připravené masové směsi tvarujeme navlhčenýma rukama menší karbanátky, které obalujeme v trojobalu – nejdříve v  mouce, poté v rozšlehaných zbylých vejcích a ve strouhance.

  3. Karbanátky grilujeme na rozpáleném grilu potřeném olejem dohněda. Podáváme s opečenými toasty a trochou majonézy.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné papriky

Plněné papriky

Do větších paprik se vejde více náplně. Marcela Kaněrová, Náchod
Zdravě a chutně /27.12.12
Kuře s mrkví a hráškem

Kuře s mrkví a hráškem

Toto jídlo je jednoduché a velmi chutné. Ani po něm neztloustneš.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Suflozeleninové zapečené jáhly

Suflozeleninové zapečené jáhly

Výborný zeleninový nákyp.

Veronika Podlasová, Rýmařov

Zdravě a chutně /28.03.12
Naložený grilovaný lilek

Naložený grilovaný lilek

Zelenina se na mém stole objevuje několikrát denně.

Iva Císařová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /19.09.14
Tofu po italsku

Tofu po italsku

Může posloužit jako antipasti, neboli předkrm, podávaný na opečeném chlebu.

Kateřina ...

Zdravě a chutně /18.02.13
Domácí zelí s mrkví

Domácí zelí s mrkví

Hodí se jako příloha k mnoha pochoutkám.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /24.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu