Reklama
Rybí karbanátky z grilu
Fotogalerie:

Rybí karbanátky z grilu

Ivan Novotný

Ostrava

Důležité je rybí maso vyváženě ochutit.

Ivan Novotný, Ostrava

Ingredience

  • 500 g filety z aljašské tresky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • trocha soli
  • 50 g anglická slanina
  • 3 vejce
  • strouhanka dle potřeby
  • špetka mletého pepře
  • 4 lžíce hladká mouka
  • 4 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filety omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme čistou plátěnou utěrkou a rozmixujeme. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli. Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky.

  2. V míse smícháme umleté rybí maso s cibulí, česnekem, nakrájenou slaninou, jedním vejcem a trochou strouhanky. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Z připravené masové směsi tvarujeme navlhčenýma rukama menší karbanátky, které obalujeme v trojobalu – nejdříve v  mouce, poté v rozšlehaných zbylých vejcích a ve strouhance.

  3. Karbanátky grilujeme na rozpáleném grilu potřeném olejem dohněda. Podáváme s opečenými toasty a trochou majonézy.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevné rybí krokety

Barevné rybí krokety

Výborné jídlo pro děti – vypadají lákavě, jsou chutné a zdravé. Nina Kovářová, ...
Zdravě a chutně /01.06.13
Megafit letní koktejl

Megafit letní koktejl

Zdravý, ale hříšně dobrý letní koktejl.
Pavlína Řeháková, České Budějovice
...
Zdravě a chutně /16.12.10
Okurkový salát trochu jinak

Okurkový salát trochu jinak

Dcerka má ráda ovocné a zeleninové svačinky. Snažím se vymýšlet nové varianty.
...
Zdravě a chutně /20.08.08
Bramborový dia koláč

Bramborový dia koláč

Je příjemně vláčný.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /29.05.15
Bramborový salát s kozím sýrem

Bramborový salát s kozím sýrem

Pokud ti vadí výrazný kozí sýr, nahraď ho balkánem.

Jindřich Bartoš, Blansko


Zdravě a chutně /18.12.15
Salát z červené řepy a jablek

Salát z červené řepy a jablek

Nejlepší je dobře vychlazený.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /15.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu