Reklama
Rybí filé s rajčatovou omáčkou
Fotogalerie:

Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Ruth Šklíbová
Ruth Šklíbová
Trutnov

Zkuste si uvařit toto rychlé, zdravé a lehké jídlo. Nebudete věřit, jak jednoduše uvaříte dobrý oběd.

Ruth Šklíbová, Trutnov

Ingredience

  • 700 g rybí filé
  • 800 g nasekaná konzervovaná rajčata
  • 1 větší cibule
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžičky cukr krupice
  • 2 lžičky tymián
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozehřátý olej přidejte najemno nakrájenou cibuli a opečte ji dozlatova.

  2. K cibuli přidejte cukr, sojovou omáčku, tymián a rajčata. Omáčku asi 5 minut povařte.

  3. Do omáčky ponořte osolené a opepřené filé. Vše duste ještě asi deset minut.  Že je ryba hotová, poznáte podle toho, že se začnou jemně odlupovat kousky masa. Omáčku nakonec dosolte a dopepřete dle chuti.

  4. Nejvhodnější přílohou jsou vařené brambory nebo bílé pečivo.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mechová omeleta

Mechová omeleta

Navrch ji ještě zdobím čerstvou zeleninou. Libuše Zábojová, Olomouc
Zdravě a chutně /19.06.14
Majoránkové rybí filé

Majoránkové rybí filé

Vyzkoušej výbornou kombinaci chutí.
Žaneta Zemanová, Jablunkov
Zdravě a chutně /20.05.10
Jarní špenátová pomazánka

Jarní špenátová pomazánka

Jana Krčmářová, Olomouc

Zdravě a chutně /13.02.18
Rýže s fazolemi po indiánsku

Rýže s fazolemi po indiánsku

Jak dostat do dětí fazole? Hrát si s nimi na indiány. Funguje to.
Eva ...
Zdravě a chutně /23.12.10
Těstovinový salát s vejci

Těstovinový salát s vejci

Ráda si jej připravuji do krabičky a beru s sebou do školy nebo ...

Zdravě a chutně /07.04.15
Česnekový kapr

Česnekový kapr

Je škoda dát si dobrou rybu jen na Vánoce.

Dáša Slavíková, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /11.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu