Reklama
Rybí filé s rajčatovou omáčkou
Fotogalerie:

Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Ruth Šklíbová
Ruth Šklíbová
Trutnov

Zkuste si uvařit toto rychlé, zdravé a lehké jídlo. Nebudete věřit, jak jednoduše uvaříte dobrý oběd.

Ruth Šklíbová, Trutnov

Ingredience

  • 700 g rybí filé
  • 800 g nasekaná konzervovaná rajčata
  • 1 větší cibule
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžičky cukr krupice
  • 2 lžičky tymián
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozehřátý olej přidejte najemno nakrájenou cibuli a opečte ji dozlatova.

  2. K cibuli přidejte cukr, sojovou omáčku, tymián a rajčata. Omáčku asi 5 minut povařte.

  3. Do omáčky ponořte osolené a opepřené filé. Vše duste ještě asi deset minut.  Že je ryba hotová, poznáte podle toho, že se začnou jemně odlupovat kousky masa. Omáčku nakonec dosolte a dopepřete dle chuti.

  4. Nejvhodnější přílohou jsou vařené brambory nebo bílé pečivo.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená zelenina s kuskusem

Pečená zelenina s kuskusem

Pokud je na pultech obchodu čerstvá zelenina, nikdy nezapomenu koupit pár kousků. ...
Zdravě a chutně /20.01.10
Kořeněná treska

Kořeněná treska

Jako příloha se hodí brambory.

Květa Kroupová, Praha

Zdravě a chutně /27.12.14
Brambory s brokolicí  v parním hrnci

Brambory s brokolicí v parním hrnci

Jídlo bohaté na vlákniny, vápník a draslík.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
Zdravě a chutně /14.04.12
Lilkové rolky plněné chřestem

Lilkové rolky plněné chřestem

Lilky neboli baklažány jsou mou oblíbenou zeleninou. Dopřávám si je téměř každý den....

Zdravě a chutně /06.06.13
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního.
Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
Špaldové dalamánky

Špaldové dalamánky

Jsou opravdu výborné, dělám je často.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /04.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu