Reklama
Ryba se zelenými fazolkami
Fotogalerie:

Ryba se zelenými fazolkami

Jitka Krymová
Jitka Krymová
Ústí nad Labem

Velmi chutné a zdravé.

Jitka Krymová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 4 filety ryba (mořská štika, pstruh, pangas apod.)
  • 1 koření na ryby
  • 1 citrón
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce máslo
  • 300 g zelené fazolky
  • 150g anglická slanina
  • 1 cibule
  • svazek jarní cibulka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu pokapeme citronem a posypeme kořením, necháme 15 minut odležet, pak opečeme na olivovém oleji s trochou másla.
  2. Fazolky povaříme 15 minut v osolené vroucí vodě.

  3. Na malém množství oleje orestujeme cibuli nakrájenou na proužky, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, jarní cibulku a nakonec povařené fazolky. Okořeníme podravkou a vše společně orestujeme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sója-segedín

Sója-segedín

Jako příloha se hodí houskový knedlík. Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /23.12.10
Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Lososa stačí okořenit a opéct na másle.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /01.04.14
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

Podle mě by dýně nejen na podzimním jídelníčku neměla chybět.

Hana ...

Zdravě a chutně /30.10.16
Gratinované brambory

Gratinované brambory

Takhle je dělám, když jsem na chalupě.

Jana Morávková, Brno

Zdravě a chutně /21.08.16
Cuketové soudky

Cuketové soudky

Přímo se rozplývají na jazyku, jsou úžasné!

Monika Bílková, Ostrava

Zdravě a chutně /01.07.16
Vegetariánské karí s kešu oříšky a rozinkami

Vegetariánské karí s kešu oříšky a rozinkami

Neobvyklá chuť tě jistě zaujme.
Tereza Bradáčová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /17.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu