Reklama
Ryba s rajčaty a brokolicí
Fotogalerie:

Ryba s rajčaty a brokolicí

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Při sestavování jídelníčku je pro nás nejpodstatnější, aby naše jídlo bylo zdravé a chutné.
Lucie Malátová, Radotín

Ingredience

  • olej olivový
  • rajčátka cherry
  • brambory
  • cibule
  • 1 kg filé
  • pepř
  • sůl
  • brokolice
  • citrón

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Tresku necháme zvolna rozmrazit. Opláchneme ji a osušíme. Pokapeme ji šťávou z citronu, okořeníme a vložíme do pekáčku. Poklademe ji plátky másla. Rybu dáme péct do předehřáté trouby (asi na 200 °C).
  2. Asi po patnácti minutách přidáme k tresce brokolici a rajčata a všechno ještě zvolna pečeme (asi 30 min). Nezapomeneme rybu a zeleninu podlévat vodou podle potřeby. Podáváme s brambory.

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ranní omeleta

Ranní omeleta

Výbornou přílohou je chléb s máslem a sušeným droždím. Hana Kupková, ...
Zdravě a chutně /12.01.12
Celozrnná karobová bábovka

Celozrnná karobová bábovka

Vyniká svou vláčností, zvládne ji i začátečník.
Andrea Tyrolová, Praha
Zdravě a chutně /01.08.11
Italská tomatová polévka

Italská tomatová polévka

Výborná rajčatová polévka, na které si pochutná každý milovník rajčat.

Veronika ...

Zdravě a chutně /03.01.13
Omeleta s kuřecím masem a rajčaty

Omeleta s kuřecím masem a rajčaty

Vydatná pochoutka

Jana Dlasková, Hodonín

Zdravě a chutně /23.03.18
Jarní nádivka

Jarní nádivka

Skvělá nádivka s vepřovým a uzeným masem, kterou si můžeme připravit nejen na jaře.

...

Zdravě a chutně /15.04.12
Kuřecí stehýnka na zelenině

Kuřecí stehýnka na zelenině

Nejvhodnější přílohou je rýže.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Zdravě a chutně /23.04.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu