Ingredience
- 2 pangasius filety
- 2 lžíce sojová omáčka
- 1 lžíce worchesterská omáčka
- 1 lžíce olej
- 1 lžíce vinný ocet
- 1 lžíce kečup
- sůl a pepř podle chuti
- 200 g cuketa
- 200 g pórek
- 3 stroužky česnek
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Sójovou omáčku, kečup, vinný ocet a česnek utřený se solí smícháme a ryby naložíme do marinády alespoň na půl hodiny. Mezitím na oleji krátce osmahneme pórek nakrájený na kolečka, přidáme vydlabanou a na kostičky nakrájenou cuketu a ochutíme solí a pepřem.
-
Ryby i s marinádou a orestovanou zeleninou dáme do zapékací misky a pečeme na 200 °C, dokud nejsou hotové. Nejvhodnější přílohou jsou brambory.