Reklama
Ryba s cuketou a pórkem
Fotogalerie:

Ryba s cuketou a pórkem

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín
Toto jídlo můžete připravit z pangase, rybího filé, lososa či jiné ryby, kterou máte v oblibě.
Lucie Bláhová, Slavičín

Ingredience

  • 2 pangasius filety
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • 1 lžíce worchesterská omáčka
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce vinný ocet
  • 1 lžíce kečup
  • sůl a pepř podle chuti
  • 200 g cuketa
  • 200 g pórek
  • 3 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Sójovou omáčku, kečup, vinný ocet a česnek utřený se solí smícháme a ryby naložíme do marinády alespoň na půl hodiny. Mezitím na oleji krátce osmahneme pórek nakrájený na kolečka, přidáme vydlabanou a na kostičky nakrájenou cuketu a ochutíme solí a pepřem.
  2. Ryby i s marinádou a orestovanou zeleninou dáme do zapékací misky a pečeme na 200 °C, dokud nejsou hotové. Nejvhodnější přílohou jsou brambory.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí salát

Rybí salát

Je mnohem, mnohem lepší než ten kupovaný. Dagmar Peřinová, Nížkov
Zdravě a chutně /23.01.11
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Skvělá příloha ke grilování!
Tereza Havlová, Letohrad
Zdravě a chutně /15.12.10
Salát mimóza

Salát mimóza

Jednoduché a zábavné pohoštění.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Zdravě a chutně /18.03.17
Losos s chilli omáčkou

Losos s chilli omáčkou

Ryby naštěstí máme rádi všichni – především ty mořské. Dopřáváme si je co ...
Zdravě a chutně /25.05.13
Zeleninová pomazánka

Zeleninová pomazánka

Chutná dětem, protože je lahodná a jemná.
Zdena Konečná, Klášterec nad Ohří ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Špenátová nádivka

Špenátová nádivka

U nás je to již tradiční velikonoční jídlo. Celá rodina se na nádivku vždycky moc ...
Zdravě a chutně /01.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu