Reklama
Roštěnky s jarní zeleninou
Fotogalerie:

Roštěnky s jarní zeleninou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Můj přítel je velký příznivec masa. Preferuje maso červené, které prý dodává sílu a energii. Nikdy mu nezapomenu naložit k masu kopu zeleniny.       
Míša Řezníčková, Radotín

Ingredience

  • 3 lžíce olej
  • 1 balíček zelenina mražená
  • pepř
  • sůl
  • 3 lžíce mouka hladká
  • brambory
  • 4 plátky roštěnka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

175 Kč

Postup přípravy

  1. Kotlety omyjeme ve studené vodě a osušíme. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Jednotlivé plátky masa nezapomeneme naříznout po okrajích, jinak by se nám při opékání na pánvi nehezky zkroutily.
  2. Maso z obou stran obalíme v mouce smíchané s paprikou. Na pánvi na rozehřátém oleji opečeme z obou stran a dusíme, dokud není maso měkké. Hrášek s mrkví povaříme v páře, polijeme máslem a společně s roštěnkou podáváme s vařenými bramborami.

Pošli recept! 5/2007 (18.4.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový salát s cizrnou a pšenicí

Zeleninový salát s cizrnou a pšenicí

Jídlo plné vitaminů, na které se těší celá rodina. Připravuji ho rodičům ...
Zdravě a chutně /07.04.12
Plněná kulatá cuketa

Plněná kulatá cuketa

Lehký, chutný oběd.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /05.06.13
Salát z nových brambor a kozího sýra

Salát z nových brambor a kozího sýra

Před podáváním salát posyp čerstvým rozmarýnem.

Ludmila Spěváčková, Kopřivnice

Zdravě a chutně /16.02.16
Svěží okurkové carpaccio

Svěží okurkové carpaccio

Milada Vavrošová, Ostrava

Zdravě a chutně /10.06.19
Pórková polévka

Pórková polévka

Na polévky si doma velmi potrpíme.
Alena Skočdopolová, Jičín
Zdravě a chutně /22.09.08
Kedlubny plněné mletým masem

Kedlubny plněné mletým masem

Jako příloha jsou nejlepší vařené brambory nebo pečivo.

Eva Sládková, Strakonice

Zdravě a chutně /02.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu