Reklama
Roláda z mladého špenátu
Fotogalerie:

Roláda z mladého špenátu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Petra Mlynářová, Kroměříž

Ingredience

  • 300 g lístků mladého špenátu
  • 5 vajec
  • 2 lžíce solamylu
  • 1 stroužek česneku
  • špetka soli
  • podle chuti čerstvě mletý pepř
  • 100 g vepřové šunky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Špenátové lístky důkladně opereme a necháme okapat. Pokrájíme je na malé kousky.

  2. Žloutky prošleháme se solamylem, prolisovaným česnekem, přidáme sůl, pepř, sníh z bílků a špenát.

  3. Plech vyložíme pečicím papírem a na něj rozetřeme připravenou směs a při 160 °C pečeme asi 15 minut.

  4. Z plátu odstraníme pečicí papír, po celé ploše rozložíme plátky šunky a zarolujeme do rolády. Takto necháme vychladnout.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajské toasty

Rajské toasty

Na žádné dlouhé vyvařování nemám čas. Jsme velká rodina a pořád někdo něco ...
Zdravě a chutně /13.08.08
Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí

Andrea Hrečková, Praha

Zdravě a chutně /22.06.19
Zahradnické kuře

Zahradnické kuře

Chutě se prolnou a kuře je voňavé.

Radka Novotná, Louny

Zdravě a chutně /10.07.14
Brokolicovo-květákové taštičky

Brokolicovo-květákové taštičky

Jíme rádi zeleninu.

Blanka Fejtová, Stará Huť

Zdravě a chutně /27.05.13
Tatarák z červené řepy

Tatarák z červené řepy

Vynikající a zdravá alternativa.

Dana Procházková, Lázně Bohdaneč

Zdravě a chutně /30.10.14
Ovesní medvídci plnění arašídovým máslem

Ovesní medvídci plnění arašídovým máslem

Karolína Gajarská, Lom u Mostu

Zdravě a chutně /20.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu