Reklama
Robi „buřtguláš“
Fotogalerie:

Robi „buřtguláš“

Milan Machurka

Praha

Robi maso koupíš v prodejnách se zdravou výživou.

Milan Machurka, Praha

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 větší brambory
  • trocha sůl
  • 2 cibule
  • 1 lžíce olej
  • 300 g maso robi
  • 1 větší mrkev
  • 1 hrst petrželka
  • 1 hrst libeček
  • 1 lžíce nakládaná kapie i s nálevem
  • 1 lžíce hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory nakrájíme a dáme vařit do slané vody. Cibuli pokrájíme nadrobno a na oleji ji orestujeme. Přidáme nakrájené robi maso. Obojí orestujeme dle potřeby.

  2. K bramborám přidáme nakrájenou mrkev, petrželku, libeček a kapii i s nálevem. Když jsou brambory a mrkev měkké, nalijeme je na robi maso. Promícháme. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a ještě chvíli povaříme. Dle chuti okořeníme.

Pošli recept! 6/2012 (7.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bulka s cottage a avokádem

Bulka s cottage a avokádem

Rychlá, zdravá snídaně.
Zdravě a chutně /03.06.18
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval.
Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
Zapékané lilky se zeleninou

Zapékané lilky se zeleninou

Lilky dělám často, dají se dusit, smažit, grilovat nebo zapékat s náplní.

Kristýna ...

Zdravě a chutně /09.09.16
Zapékaný fenykl

Zapékaný fenykl

Dá se jíst samotný nebo s pečivem.

Lenka Kubíková, Plzeň

Zdravě a chutně /19.08.16
Červená čočka se zeleninou a kuřecím plátkem

Červená čočka se zeleninou a kuřecím plátkem

Červená čočka je rychlá na přípravu a víte, že uděláte pro své tělo něco ...

Zdravě a chutně /27.02.13
Vločkové placky

Vločkové placky

Je to taková zdravá pochoutka k čaji.
Alena Michalová, Rožnov
Zdravě a chutně /26.04.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu