Reklama
Rizoto z králíka
Fotogalerie:

Rizoto z králíka

Andrea Jílková

Polička

Lehký oběd nebo večeře.

Andrea Jílková, Polička

Ingredience

  • 2 hrnky rýže
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olej
  • 400 g vykoštěné králičí maso
  • 1 hrnek mražená zelenina
  • 1 hrnek voda
  • 1/2 kostky masox
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžička karí koření
  • 150 g tvrdý sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži uvaříme podle návodu. Cibuli  nakrájíme na malé kostky a orestujeme ji na troše oleje. Přidáme na kostky nakrájené králičí maso, mraženou zeleninu, hrnek vody a půlku masoxu. Pozvolna vaříme 10 minut.

  2. Osolíme, opepříme a přidáme karí koření. Smícháme s rýží a můžeme podávat. Rizoto posypeme najemno nastrouhaným sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Dobroty z masa (18.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanková polévka

Pohanková polévka

Polévka vonící česnekem a majoránkou obsahuje kromě zdravé pohanky, také mrkev, celer a...
Zdravě a chutně /17.04.17
Čekankový salát

Čekankový salát

Aby nebyla čekanka hořká, uchovávej ji v tmavém obalu.
Lukáš Kubový, Praha
Zdravě a chutně /23.02.12
Domácí přesnídávka

Domácí přesnídávka

Vynikající domácí přesnídavka nejen pro děti.
Zdravě a chutně /20.10.17
Salát z mladého zelí

Salát z mladého zelí

Hotový salát by se měl ještě nechat alespoň 30 minut proležet v lednici, aby se chutě ...

Zdravě a chutně /29.07.17
Vaječný aspik se zeleninou

Vaječný aspik se zeleninou

Čas od času podléhám různým časopisům a zkouším nové a moderní dietní ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Vaječný salát s toasty

Vaječný salát s toasty

Mladé lístky kerblíku se sklízí předtím, než se objeví první květenství.

...

Zdravě a chutně /19.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu