Reklama
Rizoto s pohankou
Fotogalerie:

Rizoto s pohankou

Pavlína Řezníčková

Vidče
I při shazování kil se dá skvěle jíst.
Pavlína Řezníčková, Vidče

Ingredience

  • 300 g rýže dlouhozrnná
  • 100 g pohanka
  • 2 cibule velká
  • 350 g zelenina mražená na čínu
  • 1 tácek výhonky mungo
  • špetka sůl
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 lžíce bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

7

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži a pohanku uvaříme dle návodu a promícháme.
  2. Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme. Poté tuto osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s fenyklem a krevetami

Salát s fenyklem a krevetami

Ti, kteří nemají rádi mořské plody, mohou krevety vyměnit za orestované kuřecí maso. ...
Zdravě a chutně /23.05.17
Brokolicová sekaná

Brokolicová sekaná

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Zdravě a chutně /28.02.18
Salát z červené řepy II

Salát z červené řepy II

Saláty jsou stálicí v našem jídelníčku, ani o svátcích si neumím představit den bez ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Špenátový koláč

Špenátový koláč

Netradiční zelený koláč zaujme netypickou kombinací špenátu, tvarohu a těstovin.
...
Zdravě a chutně /03.10.08
Vánoční bylinkový losos

Vánoční bylinkový losos

Dobře připravený losos, to je skutečná delikatesa. A tento recept jsem získal na ...
Zdravě a chutně /23.12.12
Zelený chřest s omáčkou

Zelený chřest s omáčkou

Je to prostě lahůdka.

Šárka Vrbová, Plzeň

Zdravě a chutně /16.05.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu