Reklama
Reklama
Rizoto s pohankou
Fotogalerie:

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst.
Pavlína Řezníčková, Vidče

Ingredience

  • 300 g rýže dlouhozrnná
  • 100 g pohanka
  • 2 cibule velká
  • 350 g zelenina mražená na čínu
  • 1 tácek výhonky mungo
  • špetka sůl
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 lžíce bazalka

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

7

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži a pohanku uvaříme dle návodu a promícháme.
  2. Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme. Poté tuto osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní salát à la Provence

Pikantní salát à la Provence

Blanka Kadarová, Hodonín
Zdravě a chutně /23.05.18
Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím

Sýr feta je dost slaný, proto solíme opatrně.

Alice Němečková, Příbram

Zdravě a chutně /07.05.16
Losos v zálivce z citronu a  citronového pepře - i dietní verze

Losos v zálivce z citronu a citronového pepře - i dietní verze

Losos voní po citronu a rozmarýnu a nezapře svou vlastní osobitou chuť.

Staffenovi, ...

Zdravě a chutně /08.06.12
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

Výborné jako samostaný pokrm i příloha.

Marta Kačíková, Strakonice

Zdravě a chutně /05.11.12
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Toto jednoduché a levné jídlo mě naučil můj táta.
Dominika Brosová, Prostějov
Zdravě a chutně /13.08.08
Maso na zelenině s kuskusem

Maso na zelenině s kuskusem

Udělej radost své rodině něčím netradičním!
Anežka Marelová, Frýdlant nad ...
Zdravě a chutně /14.03.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama