Reklama
Reklama
Rizoto s pohankou
Fotogalerie:

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst.
Pavlína Řezníčková, Vidče

Ingredience

  • 300 g rýže dlouhozrnná
  • 100 g pohanka
  • 2 cibule velká
  • 350 g zelenina mražená na čínu
  • 1 tácek výhonky mungo
  • špetka sůl
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 lžíce bazalka

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

7

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži a pohanku uvaříme dle návodu a promícháme.
  2. Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme. Poté tuto osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketový mls

Cuketový mls

Proč si neudělat něco zdravého a dobrého? Andrea Morávková, Studénka
Zdravě a chutně /10.04.12
Portobello s kuskusem

Portobello s kuskusem

Podávej jako předkrm nebo lehký hlavní chod.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /19.05.14
Kuskus s tuňákem a kuřecím masem

Kuskus s tuňákem a kuřecím masem

Rychlý, chutný oběd s kuskusem, který mile potěší i mužské pohlaví.

Eliška ...

Zdravě a chutně /21.11.12
Horké banánové smoothie

Horké banánové smoothie

Horký smoothie nápoj plný vitaminů pro zahřátí.
Zdravě a chutně /12.09.17
Míchaný svěží salát

Míchaný svěží salát

Salát jíme denně, pěstujeme si svůj vlastní. Chutná skvěle!
Hana Mertlíková,Cheb
...
Zdravě a chutně /06.08.08
Špízy  bez masa

Špízy bez masa

Něco na mls pro vegetariány.

Dana Procházková, Černá u Bohdanče

Zdravě a chutně /04.09.15
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /23.03.19
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Makový mazanec

Makový mazanec

Lucie Bláhová, Slavičín

Zdravě a chutně /23.03.19
Sladké velikonoční vejce

Sladké velikonoční vejce

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /23.03.19
Kedlubnový nákyp s karbanátky

Kedlubnový nákyp s karbanátky

Růžena Fialová, Hodonín

Všehochuť /23.03.19
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu

Tomáše Jankoviče z Karviné

Všehochuť /23.03.19
Zajíček s kokosem

Zajíček s kokosem

Iva Koločová, Znojmo

Sladký život /23.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama