Reklama
Rizoto s chřestem a sójovým masem
Fotogalerie:

Rizoto s chřestem a sójovým masem

Ivana karpíšková
Ivana karpíšková
Ivančice

Dej si rychlý a chutný oběd.

Ivana Karpíšková, Ivančice

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g chřest
  • podle chuti sůl a pepř
  • 2 sáčky rýže
  • 1 sáček sójové maso
  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • trocha sladká paprika
  • 1 hrst nasekaná petrželka
  • 200 g eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Chřest oloupeme a povaříme v osolené vodě asi 10–12 minut. Rýži a sójové maso uvaříme dle návodu.

  2. Na pánvi na oleji orestujeme pokrájenou cibulku. Přidáme sójové maso a chřest a ještě krátce osmahneme. Přisypeme rýži. Směs ochutíme solí‚ pepřem‚ paprikou a petrželkou. Nandáme na talíř a vydatně posypeme nastrouhaným sýrem.

Pošli recept! 6/2012 (7.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ryba s rajčaty a brokolicí

Ryba s rajčaty a brokolicí

Při sestavování jídelníčku je pro nás nejpodstatnější, aby naše jídlo bylo zdravé ...
Zdravě a chutně /06.08.08
Kuře na polštářku ze zeleniny

Kuře na polštářku ze zeleniny

Pod kuře můžeš dát ještě kousek uzeného.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /05.03.14
Rychlé papriky

Rychlé papriky

Snadné levné jídlo si jistě také oblíbíš.
Marie Marková, Rozseč nad Kunštátem
Zdravě a chutně /10.01.10
Chřest po holandsku

Chřest po holandsku

Místo omáčky použij dresink nebo majonézu.

Dalibor Marounek, Roudnice

Zdravě a chutně /01.05.16
Zeleninový salát s cizrnou

Zeleninový salát s cizrnou

Je osvěžující a přitom výborně zasytí. Mlsalové mohou přidat šunku.
Eva Loudová, ...
Zdravě a chutně /12.04.12
Čočková sekaná

Čočková sekaná

Můžeš ji jíst teplou i vychlazenou.
Šárka Medáčková, Děčín
Zdravě a chutně /24.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu