Reklama
Restovaná zelenina
Fotogalerie:

Restovaná zelenina

Hana Kupková

Ostrava
Můžeš použít i jinou zeleninu, dej, co máš.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 150-200 g okurka salátová
  • 1(2 brokolice
  • 1-2 cibulka jarní
  • 1/2 rajčata
  • 1/2 paprika červená
  • 4 ředkvičky
  • 1/2 balení trikolora klíčky
  • dle chuti sůl
  • dle chuti česnek sušený
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1-2 lžíce kečup
  • bylinky na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1.  Brokolice uvaříme. Zeleninu omyjeme (kromě té vařené) a nasekáme ji nadrobno. Na oleji ji orestujeme (maximálně pět minut). 
  2. Pak ke směsi přidáme klíčky, koření, sójovou omáčku a kečup. Zlehka zamícháme. Podáváme s chlebem.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelené těstoviny

Zelené těstoviny

Skvělý bezmasý oběd. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /13.10.12
Hubník

Hubník

Mívali jsme jej na Štědrý den jako moučník po večeři.
Hana Hozdová, ...
Zdravě a chutně /09.12.10
Těstovinový guláš s tofu

Těstovinový guláš s tofu

Tohle jídlo je vhodné také pro vegetariány.
Jana Beranová, Praha
Zdravě a chutně /17.05.11
Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Když není hrachová sezona, použij mražený.

Martina Kadlečková, Strakonice

Zdravě a chutně /23.07.17
Nakládané  kedlubny

Nakládané kedlubny

Výborné k masu i jen tak na zobání.


Milada Stará, Rychnov

Zdravě a chutně /08.04.17
Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

K večeři nemusí být pokaždé teplé jídlo. Daleko víc se hodí zeleninový salát!
...
Zdravě a chutně /01.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu