Reklama
Řeřichový  tvaroh
Fotogalerie:

Řeřichový tvaroh

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jednou z mých nejoblíbenějších bylinek je čerstvá řeřicha. 
Eva Klímová, Kolín


Ingredience

  • pepř
  • 250 g tvaroh
  • 2 okurka
  • sůl
  • paprika sladká mletá
  • 4 plátky chleba tmavý celozrnný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme okurku, kterou podélně rozkrojíme, nasolíme a necháme chvíli okapat. Pak ji osušíme kuchyňskou papírovou utěrkou.
  2. Okapané okurky a ředkvičky nakrájíme na kostičky. Řeřichu posekáme. Vše opatrně promícháme s tvarohem. Dochutíme solí, pepřem a mletou paprikou. Řeřichový tvaroh namažeme na krajíce chleba a ozdobíme ředkvičkami a řeřichou.

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Tato oblíbená bylinka je pro jaro typická. David Marounek, Roudnice
Zdravě a chutně /20.03.17
Cukety s masovou směsí

Cukety s masovou směsí

Podle receptu

Věry Stachové z Jičína

Zdravě a chutně /24.06.19
Kuřecí prsa s těstovinami

Kuřecí prsa s těstovinami

I kdybych je jedla denně, nepřejí se mi.
Eva Ešnerová, Nymburk
Zdravě a chutně /22.01.09
Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

Je to opravdu vynikající příloha k masu, mohu ji všem doporučit.
Vladimíra Malá, ...
Zdravě a chutně /04.08.11
Ryba podle strýce Georga

Ryba podle strýce Georga

Tuto úpravu ryby jsem ochutnal v Anglii.
Zbyněk Moravec, Dobříš
Zdravě a chutně /19.10.10
Kuskus à la caprese

Kuskus à la caprese

Podle receptu

Zuzany Dolínkové z Děčína

Zdravě a chutně /19.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu