Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Marie Ospalíková
Marie Ospalíková
Kroměříž

Osvěžující jarní pochoutka.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 svazky ředkvičky
  • 1 jarní cibulka
  • 1/2 citron
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

1–2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Důkladně umyté ředkvičky nastrouháme nahrubo nebo na kolečka a dáme je do misky. Oloupanou cibulku nakrájíme nadrobno i se zelenou natí a přisypeme do misky. Pokud nemáme jarní cibulku, nahradíme ji klasickou cibulí a nasekanou pažitkou.

  2. Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a dobře promícháme. Salátek podáváme s čerstvým pečivem.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kulajda po diabetiky

Kulajda po diabetiky

Kdo má rád, dochutí kapkou octa. Hana Šátralová, Praha
Zdravě a chutně /26.12.15
Pomazánka z pečené dýně a papriky

Pomazánka z pečené dýně a papriky

Já dávám přednost bagetkám, manžel si ji raději maže na opečené celozrnné ...

Zdravě a chutně /28.08.17
Treska se zeleninou a kus-kusem

Treska se zeleninou a kus-kusem

Jednoduché, lehké a rychlé jídlo k obědu či večeři.

Richard Jakl, Cheb

Zdravě a chutně /14.11.14
Sušenky na zdravé mlsání

Sušenky na zdravé mlsání

Michaela Šislerová, Opatovec

Zdravě a chutně /27.09.19
Kedlubnová rychlovka

Kedlubnová rychlovka

Hodí se třeba jako lehká večeře.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /24.03.15
Mozzarellové carpaccio s ananasem

Mozzarellové carpaccio s ananasem

Tato snídaně tě opravdu nastartuje na celý den. Nejvíc si pochutnáš, pokud přidáš ...
Zdravě a chutně /03.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu