Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Marie Ospalíková
Marie Ospalíková
Kroměříž

Osvěžující jarní pochoutka.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 svazky ředkvičky
  • 1 jarní cibulka
  • 1/2 citron
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

1–2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Důkladně umyté ředkvičky nastrouháme nahrubo nebo na kolečka a dáme je do misky. Oloupanou cibulku nakrájíme nadrobno i se zelenou natí a přisypeme do misky. Pokud nemáme jarní cibulku, nahradíme ji klasickou cibulí a nasekanou pažitkou.

  2. Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a dobře promícháme. Salátek podáváme s čerstvým pečivem.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilovaný losos s bataty a rukolou

Grilovaný losos s bataty a rukolou

Zdravá a chutná večeře. Ludmila Kubíková, Město Touškov
Zdravě a chutně /15.01.14
Pečená rajská polévka

Pečená rajská polévka

Má výraznější chuť než klasická rajská polévka. Podávej ji s opečenými ...

Zdravě a chutně /02.01.15
Banánovo-kakaový koláč

Banánovo-kakaový koláč

Chutný a bez lepku

Karolína Peterová, Praha

Zdravě a chutně /30.09.19
Krůtí kostky v bulguru

Krůtí kostky v bulguru

Druh a množství použité zeleniny záleží jen na tvé chuti a fantazii.

Kristýna ...

Zdravě a chutně /05.11.16
Salát z brokolice se žampiony

Salát z brokolice se žampiony

Je dobrý i bez hub.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /23.02.16
Kyjevské fazole

Kyjevské fazole

Chutný oběd bez masa.

Tereza Císařová, Zelenec

Zdravě a chutně /03.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu