Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Hana Krausová
Hana Krausová
Hradec Králové 2
Výborný jako příloha třeba ke grilovanému masíčku

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • 1/2 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti čerstvé bylinky
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1/2 lžíce citronová šťáva
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky nakrájíme na plátky, které ještě přepůlíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné proužky. Bylinky (libeček, petržel kudrnka, pažitka apod) nasekáme. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli.
  2. V míse smícháme ředkvičky s cibulí, česnekem a bylinkami, přilijeme olivový olej a citronovou šťávu, osolíme a vše dobře promícháme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vegetariánský sendvič

Vegetariánský sendvič

Je to vynikající a zdravá svačina. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /19.12.09
Dýňový koláč

Dýňový koláč

Veronika Dobrovolná, Přibyslav

Zdravě a chutně /22.01.18
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Nejlepší je koupit fenykl i s natí, dá se použít k ochucení.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /14.03.13
Směs pohanky s cizrnou

Směs pohanky s cizrnou

Rychlé, levné a hlavně bezlepkové jídlo.
Tereza Špičáková, Zvěřínek
Zdravě a chutně /22.09.09
Pstruh s citrónem a česnekem

Pstruh s citrónem a česnekem

Skvělá zdravá rychlovka na oběd či večeři.

Aneta Krotká, Třebíč

Zdravě a chutně /20.07.13
Pečená řepa s medem

Pečená řepa s medem

Chutná příloha k masitým pokrmům.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Zdravě a chutně /15.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu