Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Hana Krausová
Hana Krausová
Hradec Králové 2
Výborný jako příloha třeba ke grilovanému masíčku

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • 1/2 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti čerstvé bylinky
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1/2 lžíce citronová šťáva
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky nakrájíme na plátky, které ještě přepůlíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné proužky. Bylinky (libeček, petržel kudrnka, pažitka apod) nasekáme. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli.
  2. V míse smícháme ředkvičky s cibulí, česnekem a bylinkami, přilijeme olivový olej a citronovou šťávu, osolíme a vše dobře promícháme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tofu s pečenými bramborami

Tofu s pečenými bramborami

Můžeme zvolit marinované nebo uzené tofu. Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /07.04.13
Zeleninový míchaný salát s vejci a se šunkou

Zeleninový míchaný salát s vejci a se šunkou

Pokud je ho hodně, klidně nahradí hlavní chod.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /29.12.12
Polévka z pohanky

Polévka z pohanky

Hodí se jako prevence zánětu žil.
Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /24.05.11
Rozkvetlá louka

Rozkvetlá louka

Lichořeřišnice se dá konzumovat celá.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /12.12.12
Středomořské jáhly

Středomořské jáhly

Velice dobrá a jednoduchá večeře.

Zuzana Likavcová, Nové Město pod Smrkem

Zdravě a chutně /08.09.15
Guláš se zeleninou

Guláš se zeleninou

Netradiční gulášek jistě ocení i labužníci.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /15.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu