Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Jitka Konečná

Ostrava
Zkus si se mnou připravit jarní vitaminovou bombu!
Jitka Konečná, Ostrava

Ingredience

  • Salát
  • 1 svazek ředkvičky
  • 1/2 okurka
  • 1 cibule
  • Zálivka
  • 2 lžičky krenex
  • 1 jogurt bílý
  • 4 lžíce olej olivový
  • 2 lžičky citronová šťáva
  • 1/2 lžičky sůl česneková
  • 1/2 muškátový oříšek
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžička koření na ryby
  • 4 lžičky cukr krupice
  • špetka chilli

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky a cibuli nakrájíme na  kolečka. Okurku nakrájíme na kolečka a pak na proužky. Zeleninu promícháme.
  2. Suroviny na zálivku předem dobře promícháme a vmí­cháme do salátu.
  3. Hotový salát necháme alespoň hodinu chladit.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cizrnový salát

Cizrnový salát

Na talíři dozdobíme čerstvou zeleninou. Karolína Hošková, Litoměřice
Zdravě a chutně /28.05.15
Mrkvová polévka s rajčaty

Mrkvová polévka s rajčaty

Výrazná chuť určitě zaujme.

Jitka Pavlíčková, Strakonice

Zdravě a chutně /01.10.14
Penne s lečem

Penne s lečem

Lečo máme vždy zavařené do zásoby, ale čerstvé je nejlepší.

Jindřich ...

Zdravě a chutně /23.09.17
Řepáky

Řepáky

V této podobě zbaští červenou řepu i naše mlsné děti, které by ji jinak nepozřely.

...

Zdravě a chutně /31.10.16
Celozrnné knedlíky

Celozrnné knedlíky

Jsou tmavší a hutnější, ale mnohem zdravější.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Zdravě a chutně /27.09.11
Rajčata s mozzarellou

Rajčata s mozzarellou

Ideální večeře pro horké letní večery.

Miroslav Košař, Mirošov

Zdravě a chutně /12.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu