Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Jitka Konečná

Ostrava
Zkus si se mnou připravit jarní vitaminovou bombu!
Jitka Konečná, Ostrava

Ingredience

  • Salát
  • 1 svazek ředkvičky
  • 1/2 okurka
  • 1 cibule
  • Zálivka
  • 2 lžičky krenex
  • 1 jogurt bílý
  • 4 lžíce olej olivový
  • 2 lžičky citronová šťáva
  • 1/2 lžičky sůl česneková
  • 1/2 muškátový oříšek
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžička koření na ryby
  • 4 lžičky cukr krupice
  • špetka chilli

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky a cibuli nakrájíme na  kolečka. Okurku nakrájíme na kolečka a pak na proužky. Zeleninu promícháme.
  2. Suroviny na zálivku předem dobře promícháme a vmí­cháme do salátu.
  3. Hotový salát necháme alespoň hodinu chladit.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicový salát

Brokolicový salát

Tenhle salát nikdy nezklame. Hodí se k masu i jako hlavní chod. Ivana ...
Zdravě a chutně /17.10.13
Losos s hříbkovou omáčkou

Losos s hříbkovou omáčkou

Lososa, ale i jiné ryby, je důležité nejdřív opékat na straně s kůží.

Dana ...

Zdravě a chutně /21.09.17
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Klasický recept jsem upravila.
Blanka Beňušová, Příbice
Zdravě a chutně /09.01.10
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré

Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré

Ořechová chuť se skvěle skloubí s jemným masem pstruha.

Veronika a Martin Kasíkovi, ...

Zdravě a chutně /30.03.12
Hovězí maso na okurkách s rýží

Hovězí maso na okurkách s rýží

Nedělní oběd.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /17.06.13
Tuňákový salát „speciál“

Tuňákový salát „speciál“

Takhle můžeš ozdobit jakýkoliv oblíbený salát.
Irena Ivanová, Ostrava-Poruba
Zdravě a chutně /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu