Reklama
Ředkvičkovo-šunková pomazánka
Fotogalerie:

Ředkvičkovo-šunková pomazánka

Helena Macková
Helena Macková
Vsetín

Rychlá a bez zbytečných kalorií.

Helena Macková, Vsetín

Ingredience

  • Ingredience
  • 150 g šunka nebo šunkový salám
  • 2 tavený sýr (nejlépe apettito)
  • podle chuti ředkvičky
  • 100 g eidam
  • špetka pepř
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Šunku nebo salám nastrouháme, přidáme tavené sýry (jsou lepší vyšlehané) a nastrouhané ředkvičky. Najemno nakrájíme nebo nastrouháme sýr.

  2. Vše dobře zamícháme, přidáme pepř a podle potřeby osolíme.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hlíva zapečená se zeleninou

Hlíva zapečená se zeleninou

Dej si se mnou porci tohoto elixíru mládí. Milan Plch, Brno
Zdravě a chutně /22.01.09
Cuketová směs s těstovinami

Cuketová směs s těstovinami

V těchto zapečených těstovinách je celkem dost druhů zeleniny, takže jsou vhodné ...

Zdravě a chutně /26.06.16
Zeleninové soté

Zeleninové soté

Recept jsem dostala od sestry.

Světlana Kravchenko, Ostrava

Zdravě a chutně /09.04.13
Treska tmavá pečená na másle

Treska tmavá pečená na másle

Treska tmavá je vynikající ryba.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /30.07.13
Brokolicové srdce

Brokolicové srdce

Koláč chutná i studený, třeba jako svačina.
Lukáš Bernatík, Havířov
Zdravě a chutně /17.09.09
Krůtí medailonky s ratatouille

Krůtí medailonky s ratatouille

Podle mě je zelenina nejlepší příloha.

Helena Soudková, Nymburk

Zdravě a chutně /20.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu