Reklama
Ředkvičková smaženice
Fotogalerie:

Ředkvičková smaženice

Lenka Svobodová

Praha
Chuťově je podobná naší oblíbené smaženici z čerstvých hub.
Lenka Svobodová, Praha

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 svazek ředkvičky
  • 4–6 vejce
  • 1 lžíce olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • trocha pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme najemno pokrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené ředkvičky a smažíme, dokud nezesklovatí.
  2. Potom vmícháme vejce, osolíme a opepříme. Jakmile vajíčka zhoustnou, je smaženice hotová. Podáváme posypané posekanou pažitkou a s chlebem.

    TIP: Cibulku i vejce můžeš místo na oleji osmažit na másle.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko
Zdravě a chutně /16.08.18
Filé se zeleninou

Filé se zeleninou

Mám ráda jednoduché dietní recepty.
Iveta Nováková, Humpolec
Zdravě a chutně /08.12.08
Noky s řepou a brynzou

Noky s řepou a brynzou

Kateřina Ječná, Vrchlabí

Zdravě a chutně /17.03.20
Květákové karí placičky

Květákové karí placičky

Když placičky potřeme olejem, dají se připravit i v troubě na pečicím papíru.

...

Zdravě a chutně /19.09.17
Tvarohový kuskusovník

Tvarohový kuskusovník

Uvidíš, že jde péct chutně i zdravě.
Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /14.10.11
Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

Vendula Krocánová, Praha

Zdravě a chutně /30.10.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu