Reklama
Ratatouille
Fotogalerie:

Ratatouille

Jiří Bilík
Jiří Bilík
Slatinice
Lehké, zdravé a vynikající!
Jiří Bilík, Slatinice

Ingredience

  • 2 cibule
  • 500 g rajčata
  • 2 paprika červená
  • 1 lilek
  • 2 cuketa
  • 3 stroužky česnek
  • 2 bobkový list
  • 1 lžička tymián
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • olej olivový dle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozpáleném oleji osmažíme na kolečka pokrájenou cibulku. Přidáme papriku pokrájenou na tenké nudličky a smažíme zhruba 5 minut.
  2. Přidáme lilek a rajčata rozkrájená na kolečka. Po 2 minutách přidáme česnek, cuketu nařezanou na plátky, bobkový list a zbylé koření. Asi 20 minut podusíme pod pokličkou a podáváme z bagetou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celozrnná pizza

Celozrnná pizza

Mám ráda, když je vrstva těsta tenká. Martina Dostálková, Uherské Hradiště
Zdravě a chutně /18.07.15
Barevný cottage salát

Barevný cottage salát

Když chceš hubnout, dej si k večeři barevný salát. Zasytí tě a jistě po něm ...
Zdravě a chutně /25.08.08
Zadělávané sójové kostky

Zadělávané sójové kostky

Po masových dnech přijde vhod sója.

Petra Slováčková, Dolní Jasenka

Zdravě a chutně /29.01.14
Kuskus se zeleninou, šunkou a sýrem

Kuskus se zeleninou, šunkou a sýrem

Suroviny obměňuji podle toho, co mám doma.

Aneta Woźnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /09.04.17
Kuskus s tuňákem a kuřecím masem

Kuskus s tuňákem a kuřecím masem

Rychlý, chutný oběd s kuskusem, který mile potěší i mužské pohlaví.

Eliška ...

Zdravě a chutně /21.11.12
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Obsahuje rutin, který je dobrý na cévy.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /15.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu