Reklama
Ranní zeleninový talíř
Fotogalerie:

Ranní zeleninový talíř

Hana Kupková

Ostrava
Zelenina po ránu, energie a dobrá nálada po celý den.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 20 ml olej
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 2 listy zelí čínské
  • 1/2 lusku paprika červená
  • 1 balení tofu
  • špetka sůl
  • 1 lžička česnek sušený
  • 2 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme najemno nakránou cibuli. Přidáme nastrouhanou mrkev, nadrobno pokrájené čínské zelí, na proužky nakrájenou papriku a tofu. Osolíme. Podle chuti přidáme sušený česnek.
  2. Opět chvilku restujeme, nakonec rozklepneme obě celá vejce a důkladně promícháme. Hned ještě teplé servírujeme. Jako příloha se hodí celozrnné pečivo.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Okurková kolečka

Okurková kolečka

Jednohubky, po nichž nepřibereš. Helena Macková, Vsetín
Zdravě a chutně /16.12.12
Polévka s knedlíčky

Polévka s knedlíčky

Je to naše oblíbená dobrůtka.
Eva Výtisková, Turnov
Zdravě a chutně /19.11.08
Marinované makrely

Marinované makrely

Makrela je velmi chutná a zdravá ryba, i když trochu tučnější.

Jana Kopřivová, ...

Zdravě a chutně /19.08.13
Pečená zelenina

Pečená zelenina

Vyzkoušej, pokud se nebojíš trochy exotiky.
Milan Plch, Brno
Zdravě a chutně /24.11.08
Kulajda po diabetiky

Kulajda po diabetiky

Kdo má rád, dochutí kapkou octa.

Hana Šátralová, Praha

Zdravě a chutně /26.12.15
Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Zkus tuto sladkovodní rybu, která se chová v deltě Mekongu a jistě neprohloupíš.

...

Zdravě a chutně /21.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu