Reklama
Ranní omeleta
Fotogalerie:

Ranní omeleta

Hana Kupková

Ostrava
Výbornou přílohou je chléb s máslem a sušeným droždím.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1–2 vejce
  • 1 lžíce mléko sójové sušené
  • 2 lžíce voda
  • 1/2 rajčata
  • 1/2 paprika
  • 1 lžička klíčky žitné sušené
  • 1 lžička zeleninová nať sušená
  • 1 lžíce mrkev strouhaná
  • trochu česnek sušený

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnku smícháme vejce, sójové mléko a vodu. Osolíme, okořeníme.
  2. Přidáme lžičku sušených klíčků či pohankových vloček, lžičku natě, nadrobno pokrájenou polovinu rajčete, papriky a česnek (hodí se i strouhaná mrkev).
  3. Hmotu vylijeme na mírně rozpálený olej a osmažíme po obou stranách (vznikne--li ‚‚trhanec‘‘, nevadí).

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bazalkový  losos

Bazalkový losos

Losos je křehký, nemusí se marinovat dlouho. Svatava Hrčková, Vsetín
Zdravě a chutně /19.11.16
Pečený celer s hermelínem a ořechy

Pečený celer s hermelínem a ořechy

Pro milovníky celeru dokonalá lahůdka.

Květa Kroupová, Ostrava

Zdravě a chutně /27.10.16
Tofu na zelenině

Tofu na zelenině

Před podáváním posypeme sezamem.

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /17.02.16
Zeleninová bomba

Zeleninová bomba

Když už nevíme co se spoustou zeleniny.

Veronika Marková, Česká Těšín

Zdravě a chutně /06.08.13
Bulgurový salát

Bulgurový salát

Tento recept chutná i těm, co na saláty příliš nejsou.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /08.06.13
Želví krunýř

Želví krunýř

Chutná skvěle‚ je hezký na pohled a neuškodí linii.
Kateřina Gajová, Brno
...
Zdravě a chutně /01.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu