Reklama
Rajská pohanka s rybičkami
Fotogalerie:

Rajská pohanka s rybičkami

Petra Ménová

Kolín

Tahle pohanka je opravdu „rajská“.

Petra Ménová, Kolín

Ingredience

  • 1 hrnek pohanka
  • 1,5 hrnku voda
  • 1/2 lžičky vegeta
  • 1/2 lžičky oregano
  • 4 sušená rajčata
  • 100 g mražená kukuřice
  • 3 lžíce kečup
  • 1 konzerva rybičky v tomatě
  • podle chuti petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Pohanku umyjeme a nasypeme do vroucí vody. Přidáme vegetu, oregano, sušená rajčata a kukuřici. Přivedeme znovu k varu. Ihned stáhneme ze sporáku a necháme
    20 minut pod pokličkou dojít.

  2. Vmícháme kečup a nadrobno pokrájené rybičky v tomatě. Před podáváním posypeme nakrájenou čer­stvou petrželkou.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tempeh se zeleninou

Tempeh se zeleninou

Tempeh obsahuje lehce stravitelné bílkoviny‚ Ca‚ P‚ Fe a vitamin B12. Vyrábí se...
Zdravě a chutně /15.12.10
Nátěrka z vařené tresky

Nátěrka z vařené tresky

Pijeme k ní nejraději čaj s citronem.

Šárka Trefílková, Praha

Zdravě a chutně /21.01.16
Kuřecí křidýlka s rajčatovými brambory

Kuřecí křidýlka s rajčatovými brambory

Chutný a zdravý oběd.

Jiřina Šoupová, Včelná

Zdravě a chutně /12.06.14
Těstoviny se zeleninovou omáčkou na pivě

Těstoviny se zeleninovou omáčkou na pivě

Těstoviny jsou u nás denně na jídelníčku.
Vlasta Dědková, Olomouc
Zdravě a chutně /16.10.12
Štrúdl pro diabetiky

Štrúdl pro diabetiky

Máš-li v rodině cukrovkáře, jistě oceníš můj dia recept.
Inge Dotzauerová, Cheb
...
Zdravě a chutně /04.02.10
Pstruh na smetaně s jablky a hruškami

Pstruh na smetaně s jablky a hruškami

Pochutnejte si na pikantní rybě s ovocem.
Petra Dáňová, Štoky
Zdravě a chutně /12.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu