Reklama
Rajčátka s brynzou
Fotogalerie:

Rajčátka s brynzou

Elena Gajdíková

Kroměříž

Brynzu kupuji pouze na Slovensku.

Elena Gajdíková, Kroměříž

Ingredience

  • 500 g rajčata
  • 100 g máslo
  • 200 g brynza
  • 100 g měkký tvaroh
  • 1 cibule
  • 1 lžička sladká mletá paprika
  • 1/2 lžičky mletý kmín
  • 2 lžíce nasekaná pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a lžičkou vydlabeme dužinu. Takto připravená rajčátka naplníme pomazánkou a přiklopíme vršky. Podáváme s čerstvým pečivem.

  2. Pomazánku připravíme tak, že máslo, brynzu a tvaroh utřeme dohladka, přidáme najemno pokrájenou cibuli, pažitku, papriku a kmín. Vše důkladně promícháme.

Pošli recept! - Speciál - Recepty ze světa (16.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená brokolicová pomazánka

Zapečená brokolicová pomazánka

Brokolice je velice zdravá zelenina, mimo jiné obsahuje hořčík a jód. Vařím z ní velmi...
Zdravě a chutně /19.03.10
Salát z opečených paprik

Salát z opečených paprik

Podáváme s chlebem.

Ivana Tylšarová, Zábřeh

Zdravě a chutně /17.04.16
Srdíčkové rizoto

Srdíčkové rizoto

Rýži miluju ve všech úpravách, ale nejraději mám srdíčkové rizoto.
Ivana Bínová, ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Nadívaná rajčata

Nadívaná rajčata

Zdravá a lehká jídla si neumím představit bez rajčat. A tahle jsou velká ...
Zdravě a chutně /16.01.12
Salát z červené čočky a polníčku

Salát z červené čočky a polníčku

Červenou čočku používám v kuchyni častěji než tu klasickou.
Ivana Stolická, ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Kuřecí rolky s hlívou ústřičnou

Kuřecí rolky s hlívou ústřičnou

Podáváme s bramborovou kaší, zeleninovým pyré nebo s rýží.

Jana Konrádová, ...

Zdravě a chutně /16.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu