Reklama
Rajčátka s brynzou
Fotogalerie:

Rajčátka s brynzou

Elena Gajdíková

Kroměříž

Brynzu kupuji pouze na Slovensku.

Elena Gajdíková, Kroměříž

Ingredience

  • 500 g rajčata
  • 100 g máslo
  • 200 g brynza
  • 100 g měkký tvaroh
  • 1 cibule
  • 1 lžička sladká mletá paprika
  • 1/2 lžičky mletý kmín
  • 2 lžíce nasekaná pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a lžičkou vydlabeme dužinu. Takto připravená rajčátka naplníme pomazánkou a přiklopíme vršky. Podáváme s čerstvým pečivem.

  2. Pomazánku připravíme tak, že máslo, brynzu a tvaroh utřeme dohladka, přidáme najemno pokrájenou cibuli, pažitku, papriku a kmín. Vše důkladně promícháme.

Pošli recept! - Speciál - Recepty ze světa (16.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Česnekový kapr

Česnekový kapr

Je škoda dát si dobrou rybu jen na Vánoce. Dáša Slavíková, Ústí nad Labem
Zdravě a chutně /11.06.15
Špenátové halušky

Špenátové halušky

Recept si u nás doma získal velkou oblibu.

Marcela Voštinková, Přerov

Zdravě a chutně /08.06.15
Řízečky z kedluben

Řízečky z kedluben

Moje rodina má ráda všechno smažené. Maso nemůžu ale vařit pořád, zato kedlubny jsou ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Zeleninové soudečky

Zeleninové soudečky

Tyhle kulaté cukety chutnají úplně stejně jako klasické, ale podle mě vypadají ...

Zdravě a chutně /22.08.16
Losos s olivovou tapenádou a cuketou

Losos s olivovou tapenádou a cuketou

Recept mám z jedné restaurace ve Francii.

Alena Sojková, Karlovy Vary

Zdravě a chutně /04.07.16
Bylinkový chléb s lučinovým máslem

Bylinkový chléb s lučinovým máslem

Chléb tě zaujme chutí i barvou.

Olina Svobodová, Karviná

Zdravě a chutně /11.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu