Reklama
Rajčata s mozzarellou
Fotogalerie:

Rajčata s mozzarellou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ideální večeře pro horké letní večery.

Miroslav Košař, Mirošov

Ingredience

  • 2–3 rajčata
  • 1 mozzarella
  • pár lístků bazalky
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce balzamika

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky a rozložíme na talíř. Na ně naskládáme na plátky nakrájenou mozzarellu. Vše podle chuti osolíme a opepříme, nejlépe mořskou solí a voňavým čerstvě mletým pepřem.

  2. Zakápneme kvalitním olivovým olejem a balzamikovým octem. Posypeme čerstvou bazalkou.
    Podáváme s bagetou nebo podobným typem bílého pečiva.


Pošli recept! 8/2016 (13.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květáková polévka s kurkumou

Květáková polévka s kurkumou

Je hotová za chvilku a vyjde levně. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /08.07.12
Brokolice se sýrovou omáčkou

Brokolice se sýrovou omáčkou

Brokolice se sýrovou omáčkou je výborný a zdravý oběd.

Jana Kotoučková, ...

Zdravě a chutně /28.07.13
Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus se dá jíst i nasladko, například s javorovým sirupem. Vynikající je i tato ...
Zdravě a chutně /04.02.10
Kadeřavý salát s mozzarellou

Kadeřavý salát s mozzarellou

Výborně chutná k bílému vínu.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /30.12.12
Fíkové parůžky

Fíkové parůžky

Můžeme přidat 2 lžíce sezamové pasty.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /09.12.14
Kuře se sušenými švestkami

Kuře se sušenými švestkami

Kuřátko nadívané sušeným ovocem a kozím sýrem zachutná každému labužníkovi. Má ...
Zdravě a chutně /02.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu