Reklama
Rajčata plněná hermelínem
Fotogalerie:

Rajčata plněná hermelínem

Libuše Míková

Písařova Vesce

Grilujeme rádi  – nejen maso, ale i různou zeleninu.

Libuše Míková, Písařova Vesce

Ingredience

  • 10 ks rajčata
  • 1 hermelín
  • 3 vejce
  • 50 g strouhaný tvrdý sýr
  • 1 střední cibule
  • 2 stroužky česnek
  • sůl podle potřeby
  • pepř podle chuti
  • petrželka na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata vydlabeme. Na pánvičce zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, rozpustíme hermelín, přidáme vejce, česnek, sůl, pepř.

  2. Rajčata naplníme směsí a posypeme sýrem. Grilujeme přibližně 10 minut.

Pošli recept! - Speciál - Chalupářské recepty (17.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová bomba

Zeleninová bomba

Když už nevíme co se spoustou zeleniny. Veronika Marková, Česká Těšín
Zdravě a chutně /06.08.13
Losos zapečený s lučinou

Losos zapečený s lučinou

Lučina se krásně doplňuje s jemným masem lososa. Jídlo moc chutnalo dětem ...
Zdravě a chutně /26.10.11
Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Fenykl je vynikající při potížích s trávením.

Pavla Zvoníčková, Rakovník

Zdravě a chutně /18.05.14
Fit rajská

Fit rajská

Tyhle kuličky prostě nemají chybu.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /13.11.16
Polévka z rajčat ‚‚Pomodóre‘‘

Polévka z rajčat ‚‚Pomodóre‘‘

Pochutnej si se mnou na této výborné polévce.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Zdravě a chutně /22.09.09
Šoulet

Šoulet

Hrách prý posiluje slezinu, slinivku i žaludek a harmonizuje trávení. Připravuji ji ho ...
Zdravě a chutně /18.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu