Reklama
Rajčata plněná cottage sýrem a pestem
Fotogalerie:

Rajčata plněná cottage sýrem a pestem

Martina Košařová
Martina Košařová
Plzeň

Lehká večeře s nádechem léta.

Martina Košařová, Plzeň

Ingredience

  • 4 čerstvá rajčata
  • 1 cottage sýr
  • 2 lžičky pesto
  • sůl, pepř dle chuti
  • salát na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata opláchneme, jejich vrchní část seřízneme. Vnitřek rajčete vydlabeme. Cottage sýr ochutíme solí a pepřem a naplníme jím rajčata. Navrch dodáme pesto a celé rajče přikryjeme svrchní seříznutou částí.
  2. Podáváme vychlazené, ozdobené salátem nebo bazalkou. Vhodnou přílohou je čerstvá bageta.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodný kuřecí salát

Lahodný kuřecí salát

Nejlépe chutná v horkém létě, dobře vychlazený. Alena Juricová, Lomnice nad Popelkou
Zdravě a chutně /14.04.12
Salát z nových brambor a kozího sýra

Salát z nových brambor a kozího sýra

Před podáváním salát posyp čerstvým rozmarýnem.

Ludmila Spěváčková, Kopřivnice

Zdravě a chutně /16.02.16
Česnekový celer

Česnekový celer

Večeře, která tě bude stát jen pár korun.

Klára Smékalová, Šumperk

Zdravě a chutně /20.02.14
Arabský chléb

Arabský chléb

Arabský chléb má svou zvláštní chuť a my máme zvláštní chutě rádi.

Veronika ...

Zdravě a chutně /19.07.16
Letní salát s cukrovým hráškem

Letní salát s cukrovým hráškem

Nejlepší večeře, jakou si umím představit.

Nikol Veselá, Havlíčkův Brod

Zdravě a chutně /27.05.16
Celozrnné lívance s jablky

Celozrnné lívance s jablky

Ke snídani, svačině, obědu, večeři i kávě. 
Martina Kolková, 
...
Zdravě a chutně /28.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu