Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Římský kmín má s tím naším českým podobné označení, jejich chuť je značně odlišná. I jejich využití v kuchyni se značně liší. Římský kmín neboli cumin se nejčastěji používá při přípravě orientálních jídel – v indické či...
Letošní ročník pořadu Peče celá země byl obzvlášť vypečený. Účastníci podávali neuvěřitelné výkony, jejich práci sledovali diváci s obdivem po deset týdnů. Velkou měrou k báječné podívané přispěl i její vítěz, Vojtěch Vrtiška. Neotřelými...
Cukrář Josef Maršálek jede na čokoládové vlně. Na trh uvedl vlastní čokolády, doprovodil je obsáhlou knihou a čokoládový dezert nyní upekl i pro Apetit. Navíc nám prozradil, že chystá jednu exkluzivní jarní novinku.
...
Klasická Nerudovská otázka „kam s ním“, tedy s použitým olejem, je oříšek nejen pro domácnosti, řeší ho i velké gastroprovozovny. Přesto, že pro každého z nich platí jiná legislativní pravidla, jedno mají společné – do odpadu...
Není to obyčejné thajské kari, je to massaman kari. Pokrm, který patří mezi nejchutnější jídla světa a jeho historie je stejně bohatá jako jeho chuť. Odkud pochází, jaké suroviny obsahuje a jak si ho připravit v pohodlí domova?
...
Jak se praví ve známé pohádce: sůl (je) nad zlato. O pepři tradiční pořekadlo mlčí. Přitom právě tohle starodávné koření se před pár staletími vyvažovalo zlatem. Exkluzivnější než černý je snad jenom… pepř zelený. Nebo možná bílý a červený....