Reklama
Reklama
Ragú z kapra se zeleninou
Fotogalerie:

Ragú z kapra se zeleninou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Ingredience

  • 1/2 kapra (filetovaného, bez kostí)
  • sůl
  • 1 červená cibule
  • 15 cm pórku
  • 1/2 mladé cukety
  • 1 paprika
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžíce oleje
  • tymián
  • 150  ml bílého vína
  • čerstvý koriandr

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Filetované maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme a necháme v chladu.

  2. Mezitím si připravíme zeleninu, kterou očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a stroužky přepůlíme.

  3. krok3

    Ve větší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme cibuli. Přidáme česnek, který orestujeme do světle hnědé barvy. Pak postupně přidáváme pórek, papriku a cuketu. Směs osolíme, ochutíme tymiánem a 5 minut restujeme.

  4. Když je zelenina osmažená, přidáme kousky kapra, promícháme a podlijeme bílým vínem. Necháme 10 minut povařit, až se skoro všechno víno odpaří. Nakonec vmícháme lístky čerstvého koriandru. Podáváme s opečeným bramborem.

Pošli recept! 12/2017 (3.11.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí stehýnka na olivách

Kuřecí stehýnka na olivách

Nezapomeň na sklenici bílého vína. Jana Cibuľová, Cheb
Zdravě a chutně /04.03.13
Domácí sýr

Domácí sýr

Je úžasné vyrobit si vlastní kus sýra.
Jan Kreuter, Holice
Zdravě a chutně /02.09.08
Ovocná želé bábovka

Ovocná želé bábovka

Bezlepková bábovka, která nepotřebuje žádnou mouku. Ideální dezert při redukci ...

Zdravě a chutně /28.05.17
Zeleninový guláš s japonskou omeletou

Zeleninový guláš s japonskou omeletou

Omeletu lze použít i jako náplň do sushi. Většina zeleniny a ingrediencí se dá ...

Zdravě a chutně /12.07.17
Celozrnný závin

Celozrnný závin

Díky zdravé alternativě oblíbeného českého dezertu můžu mlsat bez ...
Zdravě a chutně /16.03.12
Letní polévka ze zeleného hrášku a ledového salátu

Letní polévka ze zeleného hrášku a ledového salátu

Místo vajíčka můžeš dát do polévky třeba nakrájenou omeletu. Mému malému jsou dva ...

Zdravě a chutně /03.08.13
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama