Reklama
Pstruh s citrónem a česnekem
Fotogalerie:

Pstruh s citrónem a česnekem

Aneta Krotká
Aneta Krotká
Třebíč

Skvělá zdravá rychlovka na oběd či večeři.

Aneta Krotká, Třebíč

Ingredience

  • 2 ks pstruh
  • 1 citron
  • 4 stroužky česnek
  • 1/2 cibule
  • Dle chuti grilovací koření
  • dle chuti koření na ryby
  • sůl
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Ryby omyjeme a vložíme na vymazaný plech. Osolíme a přidáme ostatní koření. Kolem ryb a na ryby poklademe plátky citrónu, česnek pokrájený na plátky a cibuli na proužky.

  2. Malinko podlijeme a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme na 200 °C cca 40 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Chřest je velice křehká zelenina, která dovede pozlobit. Sežeň si speciální škrabku, ...
Zdravě a chutně /04.08.11
Ovocné jáhly

Ovocné jáhly

Jáhly moje dcera miluje, proto v naší kuchyni nikdy nechybí.
Zdena Plachá, Chrudim...
Zdravě a chutně /24.07.09
Tarhoňa s brokolicovou omáčkou

Tarhoňa s brokolicovou omáčkou

Tarhoňa sice vypadá drobně, ale velice zasytí.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /02.09.14
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Nejlepší je koupit fenykl i s natí, dá se použít k ochucení.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /14.03.13
Sójové chilli con carne

Sójové chilli con carne

Pro milovníky ostřejších pokrmů.

Dana Procházková, Černá u Bohdanče

Zdravě a chutně /25.11.14
Červená řepa na smetaně

Červená řepa na smetaně

Blanka Zajícová, Humpolec

Zdravě a chutně /04.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu