Reklama
Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami
Fotogalerie:

Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami

Michaela Bajerová
Michaela Bajerová
Praha 102

Rychlý a snadný recept, který Vás zaručeně potěší!

Michaela Bajerová, Praha

Ingredience

  • dva filety po 250 g pstruh lososovitý
  • 1 citrón
  • bylinky (použijte jakékoli podle své chuti)
  • olivový olej
  • máslo
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

350 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Filety ze pstruha si opláchneme a osušíme. Pokapeme olivovým olejem a vetřeme bylinky, zakapeme citrónem a necháme 20 minutek uležet.
  2. krok2 Rozpálíme si teflonovou pánev s olivovým olejem a přidáme máslo. Pstruha opekáme nejprve kůží dolů 3-5 minutek, aby byla kůže hezky nazlátlá. Filety posolíme a poté obrátíme dopéct. Přidáme máslo, zakapeme citrónem a necháme rybku dodělat.

    Podáváme s brambory.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Svěží okurkové carpaccio

Svěží okurkové carpaccio

Milada Vavrošová, Ostrava
Zdravě a chutně /10.06.19
Zapečené brambory s rukolou a sýrem cottage

Zapečené brambory s rukolou a sýrem cottage

Jednoduchá jarní dobrota.

Lucie Dolejší, Kroměříž

Zdravě a chutně /27.03.15
Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Jsou jednoduché, oběd uvaříš za chvilku.
Ivana Buchtová, Hněvošice
Zdravě a chutně /27.09.11
Avokádové těstoviny

Avokádové těstoviny

Naše rychlá, oblíbená a zdravá večeře.

Martina Škardová, Chlumec nad Cidlinou

Zdravě a chutně /08.04.13
Bramboračka s dýní

Bramboračka s dýní

Nejlepší je s čerstvými lesními houbami.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /27.10.16
Zapečená rajčátka plněná červenou čočkou

Zapečená rajčátka plněná červenou čočkou

Podle receptu

Marie Uložilové z Prahy

Zdravě a chutně /04.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu