Reklama
Proteinové placky
Fotogalerie:

Proteinové placky

Zuzana Hošková

Protivín

Ideální pro sportovce po ranním cvičení.

Zuzana Hošková, Protivín

Ingredience

  • 25 g protein (nejlépe vanilkový nebo čokoládový)
  • 1 vejce
  • 8 lžic mléko
  • 2 lžíce drcené ovesné vločky s klíčky
  • trocha oleje
  • dle chuti bílý jogurt
  • dle chuti ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. V misce pečlivě smícháme  protein, vejce, mléko a drcené vločky. Kdo má rád jídlo více sladké, může přidat i trochu cukru.

  2. Tvoříme placičky a na rozpálené pánvi slabě potřené olejem z obou stran opečeme.  Na hotové placky dáme trochu bílého jogurtu a ozdobíme ovocem.

Pošli recept! 7/2013 (3.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí maso s brokolicovou krustou

Krůtí maso s brokolicovou krustou

Měla jsem pocit, že jíme stejná jídla pořád dokola. Tak jsem jednou zkusila něco ...
Zdravě a chutně /11.05.15
Pikantní salát s houbami

Pikantní salát s houbami

Je trošku ostřejší, ale to určitě není na škodu. Může se jíst i samotný.

Tomáš ...

Zdravě a chutně /01.12.16
Salát z grilovaných paprik

Salát z grilovaných paprik

Silnější povahy  mohou chuť salátu ‚‚doladit‘‘ nasekanou papričkou jalapeňo...

Zdravě a chutně /30.01.14
Špenátové řezy

Špenátové řezy

Pokud koupíš špenát jako protlak, nemusíš ho mixovat, ale já mám raději celé listy.

...
Zdravě a chutně /21.03.16
Candát v sýrovém těstíčku

Candát v sýrovém těstíčku

Myslím, že receptů na ryby není nikdy dost.
Otto Plášek, Brno
Zdravě a chutně /14.09.10
Mahi mahi v rajčatové marinádě

Mahi mahi v rajčatové marinádě

Chuť této ryby se podobá krůtímu masu.

Tereza Dolanská, Havířov

Zdravě a chutně /27.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu