Reklama
Prázdninová bruschetta
Fotogalerie:

Prázdninová bruschetta

Jakub Hocek

Praha

Rád ji připravuji k snídani na zahradě.

Jakub Hocek, Praha

Ingredience

  • 4 stroužky česnek
  • 2 velká rajčata
  • 1 lžíce sušená bazalka
  • 8 ks 2 cm silné, našikmo nakrájené plátky bílé bagety
  • 4 lžíce olivový olej
  • podle chuti sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata oloupeme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na kousky. Bazalku nasekáme nadrobno a vmícháme k rajčatům.

  2. Směs osolíme‚ opepříme a zalijeme olivovým olejem. Česnek prolisujeme a přidáme k rajčatům. Promícháme a dle potřeby dochutíme. Necháme chvíli uležet v lednici.

  3. Plátky bagety vložíme do trouby a opečeme je dozlatova. Můžeme je opéci i na pánvi nebo na grilu. Na plátky bagety naneseme rajčatovou směs a podáváme. Dozdobíme bazalkou nebo strouhaným parmazánem.

Pošli recept! - Speciál - Recepty ze světa (16.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cizrnové fetti

Cizrnové fetti

Tahini je pasta z drcených sezamových semínek a soli.   Jana ...
Zdravě a chutně /20.11.15
Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Díky pohance je sytější. Těm, kterým syrová cibule nedělá dobře, navrhuji nahradit ji...

Zdravě a chutně /23.03.17
Salát s kuřecími játry

Salát s kuřecími játry

Oblíbená večeře mého bratra.

Vendula Bláhová, Šumperk

Zdravě a chutně /20.07.15
Tvarohové noky se špenátem

Tvarohové noky se špenátem

Jsou lehké a plné vitaminů.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /30.12.12
Moka ovesná kaše

Moka ovesná kaše

Výživná snídaně je základem dne.

Petra Lipowská, Hrádek

Zdravě a chutně /10.03.16
CHŘESTOVÁ PIZZA

CHŘESTOVÁ PIZZA

Těsto si můžeš vyrobit podle svého. Nám chutná právě tohle.
Olga Burešová, Byšice
...
Zdravě a chutně /22.09.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu