Reklama
Pomazánka z ředkviček
Fotogalerie:

Pomazánka z ředkviček

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Tvarohové pomazánky jsou osvěžující a navíc dodají tělu potřebný vápník.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 2 svazky ředkvičky
  • 1 svazek jarní cibulka
  • 1 kousek 2 - 3 sm čerstvý křen
  • 250 g polotučný tvaroh
  • trocha sůl
  • špetka čerstvě mletý pepř
  • pár lístků pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky omyjeme, nastrouháme na hrubém struhadle a dobře vymačkáme přebytečnou vodu. Cibulku nasekáme najemno i s natí.
  2. Křen nastrouháme, všechnu zeleninu smícháme s tvarohem. Nakonec pomazánku osolíme a opepříme. Podáváme s pečivem, můžeme ozdobit pažitkou.


Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí filet se švédskou omáčkou

Rybí filet se švédskou omáčkou

Na másle opečené rybí filety, podávané se studenou smetanovou omáčkou s jablky a ...
Zdravě a chutně /27.09.14
Sójový guláš s klíčky

Sójový guláš s klíčky

Nejvhodnější přílohou je rýže.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /10.02.16
Rukolový krém

Rukolový krém

Rukolu si pěstuji v truhlíku na balkoně.

Lenka Zedníčková, Čáslav

Zdravě a chutně /18.03.15
Losos v zálivce z citronu a  citronového pepře - i dietní verze

Losos v zálivce z citronu a citronového pepře - i dietní verze

Losos voní po citronu a rozmarýnu a nezapře svou vlastní osobitou chuť.

Staffenovi, ...

Zdravě a chutně /08.06.12
Nakládané  kedlubny

Nakládané kedlubny

Výborné k masu i jen tak na zobání.


Milada Stará, Rychnov

Zdravě a chutně /08.04.17
Omeleta s čekankou a špekem

Omeleta s čekankou a špekem

Vždycky dávám přednost pokrmům, které obsahují co nejvíc  zeleniny.

Hedvika ...

Zdravě a chutně /25.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu