Reklama
Pomazánka z lilku
Fotogalerie:

Pomazánka z lilku

Milca Vatlavicová

Velešín
Skvělý tip na zdravou a dobrou večeři.
Milca Vatlavicová, Velešín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 200 g majonéza
  • 250 g máslo
  • 1 lilek
  • česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Lilek propícháme vidličkou a upečeme v troubě. Upečený lilek opatrně no­žem oloupeme a necháme ho chvíli vychladnout.
  2. Vložíme ho do robota a rozsekáme‚ přidáme na- drobno nakrájenou cibuli‚ majolku‚ máslo a vše vyšleháme. Pomazánku mažeme na chleba nebo rohlíky. Ozdobíme paprikou.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ovesné karbanátky

Ovesné karbanátky

Dávám do nich droždí, jsou plné vitaminů! Blažena Bolková, Horní Tošanovice ...
Zdravě a chutně /22.01.10
Bezlepkový bramborový guláš

Bezlepkový bramborový guláš

Tento recept na skvělý guláš mám od své maminky, jen jsem ho upravila pro bezlepkovou ...

Zdravě a chutně /27.07.13
Domácí lučina s celozrnným pečivem a pažitkou

Domácí lučina s celozrnným pečivem a pažitkou

Pomazánka se zeleninou přijde vhod třeba jako lehká svačinka.


Lída Guk, Pelhřimov

...
Zdravě a chutně /03.04.17
Pikantní filé s meruňkami

Pikantní filé s meruňkami

Takto připravené filé je pro každého příjemným překvapením.

Anna Vavřínová, Brno ...

Zdravě a chutně /01.07.13
CHŘESTOVÁ PIZZA

CHŘESTOVÁ PIZZA

Těsto si můžeš vyrobit podle svého. Nám chutná právě tohle.
Olga Burešová, Byšice
...
Zdravě a chutně /22.09.09
Batáty se sýrem a špenátem

Batáty se sýrem a špenátem

Vladimír Hruška, Jičín

Zdravě a chutně /04.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu