Reklama
Pomazánka z lilku
Fotogalerie:

Pomazánka z lilku

Milca Vatlavicová

Velešín
Skvělý tip na zdravou a dobrou večeři.
Milca Vatlavicová, Velešín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 200 g majonéza
  • 250 g máslo
  • 1 lilek
  • česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Lilek propícháme vidličkou a upečeme v troubě. Upečený lilek opatrně no­žem oloupeme a necháme ho chvíli vychladnout.
  2. Vložíme ho do robota a rozsekáme‚ přidáme na- drobno nakrájenou cibuli‚ majolku‚ máslo a vše vyšleháme. Pomazánku mažeme na chleba nebo rohlíky. Ozdobíme paprikou.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kaše z ovesných vloček

Kaše z ovesných vloček

Když nevím, co připravit jako rychlou snídani, se kterou bych začala nový den opravdu ...
Zdravě a chutně /03.10.08
Fazolová směs s noky

Fazolová směs s noky

Perfektní luštěninový oběd.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /16.12.12
Kuskus se sušenými rajčaty

Kuskus se sušenými rajčaty

Tento pokrm se dá jíst teplý i studený.
Eva Klepsová, Dolní Lukavice
Zdravě a chutně /24.02.10
Pečené ovocné špízy

Pečené ovocné špízy

Podáváme je hned, tedy ještě teplé.

Irena Machovcová, Sokolov

Zdravě a chutně /24.06.16
Špenátový salát se žampiony

Špenátový salát se žampiony

Zdánlivě nesourodé chutě dávají skvělý výsledek.
Petra Papežová, Teplice
Zdravě a chutně /11.02.13
Salát s broskví a sušenou šunkou

Salát s broskví a sušenou šunkou

Pokud máš meloun, přidej pár kousků.

Dana Pytlíková, Chrudim

Zdravě a chutně /26.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu